29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăLocaleMircea Govor, deranjat că nu a fost invitat la inaugurarea Prefecturii

Mircea Govor, deranjat că nu a fost invitat la inaugurarea Prefecturii

În cursul zilei de astăzi a fost inaugurată noua clădire a Prefecturii Satu Mare. Au participat ministrul Bode, prefectul Altfatter Tamas și subprefectul Radu Bud, senatori și deputați sătmăreni, președintele Consiliului Județean Satu Mare, primarii municipiilor și orașelor din județ, primari ai comunelor, șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne, conducerea serviciilor publice deconcentrate din județ, reprezentanții companiei care a realizat lucrările de construcție, reprezentanți ai mass-media, angajați ai Instituției Prefectului Județul Satu Mare și nu în ultimul rând, un sobor de preoți în frunte cu P.S. Timotei Sătmăreanul și episcopul Ioan Socolan.

În timpul unei conversații telefonice pe care am purat-o cu președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor ne-a declarat, printre altele, că actuala conducere a Prefecturii Satu Mare a dat dovadă de lipsă de respect politic fiindcă nu a invitat conducerea PSD la inaugurare, mai ales că PSD va da viitorul prefect al județului.

”Pentru mine e o noutate atitudinea celor care au făcut astăzi inaugurarea fiindcă singurul președinte de organizație din județul Satu Mare care nu a fost invitat. Sunt eu și cu domnul secretar de stat , Gheorghe Cârciu care este singurul secretar de stat, din câte eu îmi aduc aminte, de la Satu Mare.

Nici eu, nici el, nu am fost invitați la această mare inaugurare care s-a făcut cu Prefectura, ținând cont că Prefectura județului Satu Mare va fi condusă de un social democrat.

Că va fi Mircea Govor, că va fi altcineva de la PSD, să nu inviți pe viitorul prefect, eu spun că este o lipsă de orientare și respect politic.

În momentul în care ești politician, nu poți să faci asemenea gesturi, dacă ești corect. Nu știu cine a făcut lista”, a spus Mircea Govor, președintele PSD.

Contactat pentru a oferi un punct de vedere, prefectul Altfatter Tamas a precizat că la inaugurare nu a fost invitat niciun președinte de partid și niciun secretar de stat. Desigur că unii invitați au avut și calitatea de președinte de partid, precum deputatul Adrian Cozma ori președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba.

”A fost activitate MAI, cu invitati parlamentari, Colegiu Prefectural, șefi structuri arme, doi foști prefecți și executant/ diriginte de șantier. Proprietarul clădirii este Ministerul Afacerilor Interne și invitațiile s-au adresat în colaborare cu această structură.

Legat de secretarii de stat: Nu au fost invitați secretarii de stat din județ, decât Gabriel Mureșan care este secretar de stat în MAI. Nici Zoltan Kallos, nici Matuz Zsolt, nu au fost invitați”, a subliniat prefectul Altfatter Tamas.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente