Acasă Locale Stiri Satu Mare Mircea Govor rămâne președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare

Mircea Govor rămâne președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare

conferinta-alegeri-psd-satu-mare-38

Sâmbătă, 25 iulie în Sala de concerte a Filarmonicii „Dinu Lipatti”, cei 605 delegați prezenți la Conferința Extraordinară de Alegeri din cadrul Organizației Județene a PSD Satu Mare au votat în unanimitate pentru Mircea Govor, reconfirmându-l în funcția de președinte a filialei sătmărene al Partidului Social Democrat.

De la nivel central la eveniment au participat președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, secretarul executiv Andrei Dolineaschi, președintele TSD, Mihai Sturzu, ministrul Liviu Pop și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titu.

De asemenea, la conferință au fost prezenți, în calitate de invitați, președintele Organizației Municipale ALDE Satu Mare, Adrian Ștef, președintele Organizației Județene a UDMR, senatorul Pataki Csaba și președintele UNPR Satu Mare, Ioan Opriș. Totodată, la lucrările conferinței au fost prezenți primari PSD, viceprimari, consilieri locali și județeni.

În luările de cuvânt, reprezentanții partidelor politice invitate au subliniat buna colaborare cu PSD, spunând că este vorba despre relații bazate pe respect reciproc.

În urma votului exprimat, Mircea Govor a fost reconfirmat în funcția de președinte al Organizației Județene a PSD Satu Mare. În funcția de președinte executiv a fost ales primarul Dorel Coica, iar în cea de secretar executiv, primarul comunei Racșa, Toma Betea.

Totodată, delegații și-au dat votul și pentru cei 23 de vicepreședinți, cei 11 secretari adjuncți și pentru trezorierul organizației, Ioan Viman.

La sfârșitul conferinței de alegeri, Mircea Govor le-a mulțumit colegilor săi pentru încrederea acordată dar și președintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea pentru atenția pe care acesta o acordă județului Satu Mare și nevoilor comunităților locale din acest județ.

conferinta-alegeri-psd-satu-mare-64

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente