Acasă Locale Modificarea datei seminarului pentru ajutorul de stat

Modificarea datei seminarului pentru ajutorul de stat

bani_97413800Finanțele Publice Sătmărene va aduc la cunostinta ca seminarul privind ajutorul de stat de minimis anuntat de Directia Generala a Finantelor Publice pentru data de 24 iulie 2013  este reprogramat pentru data de 1 august 2013  ora 10, la sediul institutiei,sala de sedinte etaj 1.

La dezbatere vor fi prezenti delegati de la Ministerul Finantelor Publice din cadrul Unitatii de implementare a schemei de ajutor de minimis, care vor raspunde intrebarilor dvs.

Informatii suplimentare se pot obtine la telefon 0737566903, Liliana Petrovici.

Ne cerem scuze pentru modificarea efectuata si va asiguram ca demersurille noastre au ca scop sprijinirea agentilor economici din judetul Satu Mare in accesarea ajutoarelor de minimis.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente