29.8 C
New York City
luni, august 8, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareMoșul Jandarmilor a vizitat copiii de la Casa Maria

Moșul Jandarmilor a vizitat copiii de la Casa Maria

După o tradiție începută cu mulți ani în urmă, Moșul Jandarmilor le-a făcut o vizită copiilor instituționalizați la Casa de tip familial Maria.

Ajuns la prima oră a dimineții, cu mașina de intervenție a Jandarmeriei – Moșul a coborât în glas de colindă și sunet de clopoțel și împreună cu cei doisprezece copii au colindat vestind Nașterea Domnului.

Și pentru că pe parcursul anului care acum se încheie, copiii au fost foarte cuminți, Moșul i-a răsplătit pe toți cu cadouri. Dulciuri din cele mai alese, iar la final pentru fiecare copil, Moșul a adus obiecte de îmbrăcăminte constând în căciuli, fulare și mănuși.

Copiii l-au răsplătit pe Moș colindându-i câteva colinde împreună cu corul jandarmilor, promițându-i că și la anul care vine vor fi la fel de cuminți, invitându-l de pe acum ca și la Crăciunul viitor Moșul să nu-i ocolească.

Pătrunși de spiritul sărbătorilor de Crăciun jandarmii nu i-au uitat nici pe bătrânii din cadrul Căminului Spital, unde au dus pentru masa de Crăciun mai multe cutii cu fructe pentru a face masa de Crăciun și mai îmbelșugată.

Toate aceste activități au fost posibile prin contribuția benevolă a fiecărui militar din cadrul Jandarmeriei Sătmărene.

5 COMENTARII

  1. Este un gest pe care fiecare dintre noi ar trebui sa il urmam si sa devenim ajutoarele Mosului pentru copii din centrele de plasament pentru a le acoperi lipsurile si nevoile…

  2. Pai gestul intreprins de Mosul Jandarmeriei este de laudat .Acei copii aveau nevoie sa simta afectiune si iubire in pragurl sarbatorilor si ajutorul lui aceste sentimente au ajuns si in sufletele lor

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente