Acasă Educatie&Cultura Muzică de promenadă în Parcul Dendrologic din Carei

Muzică de promenadă în Parcul Dendrologic din Carei

Careienii care s-au plimbat duminică, 19 mai 2013, la ora 18.00 prin Parcul Dendrologic al municipiului au putut asista la un concert de muzică de promenadă susținut de fanfara Blaskapelle Pro Blassmusik din Foieni, Urziceni și Cămin, condusă de dirijorul Czier Zsolt.

Timp de mai bine de o oră, cei aproximativ două sute de oameni prezenți, au putut asculta atât muzică de promenadă cât și adaptări după melodii celebre precum Stayin’ Alive, You raise me up, Dragostea din tei, Y.M.C.A, One moment in time, Gloria și multe altele.

Atât vremea frumoasă, cât și muzica de calitate au contribuit la crearea unei atmosfere mai mult decât placute în parcul din Carei în cea de-a douăsprezecea zi a festivalului BEST FEST – Primăvara culturală careiană.

DSC_5842

DSC_5887

DSC_5890

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente