Acasă Locale Navă nord-coreeană cu componente de RACHETE la bord, imobilizată pe Canalul Panama

Navă nord-coreeană cu componente de RACHETE la bord, imobilizată pe Canalul Panama

Mistral-class-nava-Le_TonnerreAutoritățile panameze au imobilizat luni, pe Canalul Panama, o navă nord-coreeană venind din Cuba care transporta componente de rachete, a anunțat președintele panamez Ricardo Martinelli. Căpitanul navei a încercat să se sinucidă, iar echipajul s-a revoltat în momentul intervenției poliției, a adăugat președintele.

„Suspectam că este vorba despre droguri (…). Când am început să descărcăm (nava), erau 220.000 de chintale de zahăr, dar am găsit containere cu echipament sofisticat de rachetă, iar acest lucru nu era autorizat”, a declarat președintele panamez, Ricardo Martinelli, pentru Radio Panama.

Căpitanul navei a încercat să se sinucidă, iar echipajul s-a revoltat în momentul intervenției poliției, a adăugat Martinelli.

Cuba este singurul regim comunist din America Latină și unul dintre puținii aliați ai Coreei de Nord, alături de China.

În 1962, dorința sovieticilor de a instala rachete nucleare în Cuba a adus lumea în pragul unei confruntări nucleare.
- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente