sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăEconomico-socialNationalNicolae Ciucă: Decizia Partidului Popular European de a organiza următorul său congres...

Nicolae Ciucă: Decizia Partidului Popular European de a organiza următorul său congres este una care consolidează poziția României pe harta politicii internaționale

Președintele PNL, Nicolae Ciucă a declarat că decizia Partidului Popular European de a organiza următorul său congres, din 2024, la București, este una care consolidează poziția României pe harta politicii internaționale.

Prin aducerea în țara noastră a lucrărilor celui mai important for de decizie a principalului partid european, popularii trimit un mesaj de susținere pentru această parte a continentului care a făcut eforturi deosebite în contextul invaziei forțelor armate ruse în Ucraina.

Partidul Național Liberal va organiza lucrările acestui important eveniment politic. Decizia PPE de a alege Bucureștiul pentru cea mai relevantă reuniune a organizației dinaintea alegerilor europarlamentare arată încrederea de care se bucură PNL și președintele Klaus Iohannis în cadrul celei mai mari familii politice europene.

Mulțumim pentru decizia luată de Partidului Popular European, pentru încrederea pe care ne-o acordă și sunt convins că organizarea Congresului PPE de la București din 2024 se va ridica la înălțimea așteptărilor. 

Este un eveniment la care vor participa peste 2.000 de delegați din peste 40 de țări, între care vor fi toți șefii de state, de guverne, precum și președinții de partide din partea PPE.” a afirmat președintele PNL.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente