vineri, decembrie 9, 2022
AcasăEconomico-socialNicolae Ciucă despe creștere pensiilor: Acum, în momentul de faţă, avem ipoteze

Nicolae Ciucă despe creștere pensiilor: Acum, în momentul de faţă, avem ipoteze

Premierul României a declarat că în momentul de față există doar ipoteze legate de procentul de creștere al pensiilor. În timpul unui interviu, Nicoale Ciucă a afirmat că îşi ”păstrează partea de responsabilitate” în ceea ce privește procentul cu care pensiile ar urma să fie majorate de la începutul anului viitor.

În contextul în care diverşi politicieni avansează procente diferite de creștere a pensiilor, primul ministru Nicolae Ciucă a explicat că „Eu îmi păstrez partea de responsabilitate. Acum, în momentul de faţă, avem ipoteze, sunt ipoteze de la 10% la 15%, la 11%”, a spus Ciucă.

”Tocmai aici apare partea care nu trebuie să se transmită către oameni pentru a le crea aşteptări, pentru că şi aşa sunt destul de necăjiţi şi aşa au problemele pe care le ştim cu toţii. Eu îmi păstrez partea de responsabilitate. Îmi doresc foarte mult, ca prim ministru, şi nu cred că există cineva care să nu-şi dorească să poată să acopere această rată a inflaţiei prin asigurarea de venituri suplimentare pensionarilor, tuturor celor care au viaţă activă şi lucrează într-un domeniu sau altul, cetăţenilor vulnerabili. Acum, în momentul de faţă, avem ipoteze, sunt ipoteze de la 10% la 15%, la 11%”, a declarat Nicolae Ciucă într-un interviu difuzat, marţi seară, de Antena 3, citat de News.ro.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente