vineri, aprilie 12, 2024
AcasăsusNicolae Ciucă, întâlnire cu un cunoscut om de afaceri, luat în calcul...

Nicolae Ciucă, întâlnire cu un cunoscut om de afaceri, luat în calcul de Coaliție pentru Primăria Capitalei

Liderul PNL, Nicolae Ciuca, a fost surprins, duminică seara, în timp ce discuta cu afaceristul Dan Ostahie, fondatorul companiei Altex, care ar fi luat în calcul de Coaliție pentru o eventuală candidatură la Primăria Capitalei.

Întrebat de reporterul Gândul dacă omul de afaceri Ostahie va fi candidatul PNL la Primaria Capitalei, Nicolae Ciucă a răspuns : „Nu neapărat”.

Șeful PNL a precizat că se cunoaște de mult timp cu cei doi și ca sunt „la o masă”, iar Remus Borza a completat că discuțiile legate de o eventuală candidatură sunt doar “exploratorii”.

Întâlnirea ar fi avut loc la un local din București, într-o atmosferă relaxată, iar alături de cei doi ar fi fost și Remus Borza, apropiat al lui Nicolae Ciucă (devenit membru PNL în 2019, anterior fiind consilier al Vioricăi Dăncilă), potrivit imaginilor publicate de Gândul.ro, publicație care menționează că scopul discuțiilor ar fi fost o eventuală candidatură la Primăria Capitalei.

PSD și PNL nu au ajuns încă la o concluzie cu privire la candidatul pentru Primăria Capitalei, fiind testate mai multe variante de independenți, printre care managerul Spitalului Universitar de Urgență din București, Cătălin Cîrstoiu și omul de afaceri Dan Ostahie. 

Cu toate că ambele partide au vehiculat în ultimele săptămâni alte nume, cum sunt cele ale Gabrielei Firea și a lui Sebastian Burduja, până la urmă Coaliția ar merge pe mâna unui independent pentru Primăria Capitalei. 

Şi în 2008, PSD a susținut un independent, dar care fusese mult timp în formațiunea social-democrată. E vorba de Sorin Oprescu, care a reușit să intre în turul al II-lea cu Vasile Blaga, după ce i-a surclasat pe Cristian Diaconescu (12,33%) și Ludovic Orban (11,85%). La acel moment, sprijinul PSD a fost decisiv pentru Oprescu, în condițiile în care social-democrații aveau propriul candidat. 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente