joi, mai 30, 2024
AcasăsusNicolae Ciucă: PNL va avea candidat la prezidențiale!

Nicolae Ciucă: PNL va avea candidat la prezidențiale!

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a declarat că liberalii vor avea un candidat care va fi propus pentru alegerile prezidenţiale, precizând că nu a purtat discuţii cu PSD în legătură cu posibilitatea de a avea un candidat comun.

La finalul evenimentului prilejuit de lansarea candidaţilor liberali pentru alegerile locale în judeţul Buzău, preşedintele PNL a declarat, după ce a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, că va exista un candidat, fără să indice un nume. Totodată, liderul liberalilor a subliniat că nu a purtat discuţii cu PSD referitor la propunerea unui candidat comun.

„PNL va avea candidat la prezidenţiale. Avem o colaborare bună cu PSD la guvernare…”, a declarat Nicolae Ciucă, preşedinte al Senatului.

În cadrul conferinţei prilejuite de lansarea candidaţilor, preşedintele PNL a transmis membrilor filialei PNL Buzău să menţină permanent contactul cu electoratul astfel încât cetăţenii să îşi redobândească încrederea în clasa politică.

„Am solicitat să avem acea simţire a realităţii, avem nevoie de simţul realităţii pentru că până la urmă datoria noastră este să facem politică pentru oameni. Nu putem să facem politică pentru oameni dacă nu avem şi nu menţinem permanent contactul cu realitatea, nu avem dialog cu cetăţenii, nu facem în aşa fel încât să redobândim încrederea politică în ceea ce înseamnă decidenţii politici în ţara noastră”, a transmis Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a participat la evenimentul de prezentare a candidaţilor PNL Buzău alături de secretarul general al partidului, Lucian Bode, senatorul Vlad Pufu şi europarlamentarul Rareş Bogdan.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente