marți, octombrie 3, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareNoi nereguli la Carei

Noi nereguli la Carei

iorga-utilaje

În cursul săptămânii trecute semnalam faptul că  spațiul public careian  este folosit ca depozit de pământ și alte anexe de șantier a asocierii de firme ce  execută lucrările din cadrul masteplanului implementat de Apaserv  SA.

2 agenți  de ordine de la Poliția   Locală  au fost la fața locului să constate cele semnalate de Buletin de Carei. În cursul zilei de ieri, 26 aprilie 2016, domnul Ecesdi Ioan, șeful Poliției locale a confirmat că pentru acea organizare de șantier   sau depozitare de pământ pe spațiul public nu este eliberată nici un fel de autorizație oficială de către Primăria Carei prin biroul de urbanism.

Situația  de pe strada Căplenilor nu este una izolată în mun.Carei. Toate spațiile verzi, bordurile și spațiile publice din jurul zonelor de lucrări  efectuate de asocierea de  firme   SC Saminstal SRL- SC Poszet SRL- Keviep Epitoipari es Kereskedelmi KFT – SC Viakon Drum SRL   au fost deteriorate.

– depozitare piatră pe carosabilul de pe strada Cuza Vodă colț cu Independenței!
Pe acele spații s-au investit acum 2 ani sume importante pentru a le semăna cu iarbă sau flori iar bordurile sunt acum sparte și îngropate în majoritate. Intersecția străzilor Cuza Vodă cu Independenței era asfaltată iar acum a devenit depozit temporar pentru piatra spartă….
Remedierile ulterioare se fac de mântuială, asfaltul turnându-se când peste când pe lângă bordură, ca într-un joc de-a croșetatul.
Cine verifică calitatea lucrărilor ce se efectuează pe raza municipiului Carei și cine acceptă jumătăți de măsură și lipsa autorizațiilor legale?

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente