Acasă Locale Noua fete concurente se bat pentru titlul de Miss Satu Mare

Noua fete concurente se bat pentru titlul de Miss Satu Mare

miss-satu-mareDe zilele orasului Satu Mare, printre  momentele vesele, concerte si alte puncte atractive pregatite de organizatori si in acest an, vom asista cu mic cu mare  la frumusetile satmarului. Ele se vor intrece in vestimentatie, inteligenta si diferite probe de perspicacitate pe scena amplasata în Piața 25 Octombrie. Juriul nu va avea o sarcină tocmai ușoară în a desemna cea mai frumoasă concurentă dintre cele nouă fete.

Roxana Gavrău, Roxana Florentina Constantin, Alexandra Starovschi, Ioana Tofei, Szintia Mailat, Roxana Malanka, Alexandra Filimon, Mihaela Homa și Bianca Săveanu sunt cele nouă fete care vor concura sâmbătă seara pentru titlul de Miss Zilele Orașului Satu Mare 2013. În ceea ce privește premiile, se vor acorda locurile I, II și III, două premii de popularitate, respectiv premii surpriză oferite de către sponsori.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente