Acasă Sport International Novak Djokovic a ieșit învingător în turneul ATP 250 de la Eastbourne

Novak Djokovic a ieșit învingător în turneul ATP 250 de la Eastbourne

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, locul 4 ATP și cap de serie numărul 1, a câștigat sâmbătă turneul ATP 250 de la Eastbourne, din Marea Britanie, defășurat pe iarbă și dotat cu premii în valoare de 635.660 de euro.

 

Djokovic l-a învins, în ultimul act al competiției, scor 6-3, 6-4, pe francezul Gael Monfils, locul 16 ATP și al doilea favorit al întrecerii. Partida a durat o oră și 17 minute.

Titlul cucerit la Eastbourne îi aduce lui Djokovic 113.330 de euro și 250 de puncte ATP, în timp ce Monfils primește un cec de 59.690 de euro și 150 de puncte în clasamentul mondial.

 

Karolina Pliskova a câștigat la feminin

 

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova, locul 3 WTA și cap de serie numărul 3, a câștigat, sâmbătă, turneul WTA Premier de la Eastbourne, din Marea Britanie, desfășurat pe iarbă și dotat cu premii de 753.900 de dolari.

 

În ultimul act al competiției, Pliskova a învins-o, scor 6-4, 6-4, pe daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA și a șasea favorită a întrecerii. Partida a durat o oră și 22 de minute.

Titlul cucerit la Eastourne îi aduce Karolinei Pliskova 140.400 de dolari și 470 de puncte WTA, în timp ce Wozniacki primește un cec de 74.726 de dolari și 305 puncte în ierarhia mondială.

- Advertisment -

Cele mai populare

Din iubire nesfârșită faţă de om…

Sărbătoarea Naşterii Domnului este un prilej de întărire a comuniunii, de întrajutorare și de fapte de milostenie, care sunt roade ale dreptei credințe, mărturii concrete...

Guvernul Cîțu a depus jurământul

Guvernul PNL - USR-PLUS - UDMR, condus de Florin Cîțu, a trecut de votul Parlamentului. Au fost 260 de voturi pentru și...

Condiții de călătorie în Marea Britanie după 1 ianuarie

Românii vor putea intra în Marea Britanie pentru șederi de scurtă durată, adică în scop turistic sau în vizită, pentru o perioadă...

Vitamina D, esenţială pentru imunitate

Vitamina D ne ridică moralul, dar ne întăreşte şi imunitatea, ferindu-ne de viroze şi alte infecţii respiratorii. Însă nivelul acestei vitamine poate...

Comentarii recente