luni, decembrie 11, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareNu-și ies din ritm. Continuă lucrările executate haotic, în municipiul Satu Mare

Nu-și ies din ritm. Continuă lucrările executate haotic, în municipiul Satu Mare

După ce fix în urmă cu o săptămână anunțam că au început lucrările de întreținere a covorului asfaltic pe o zonă de câțiva metri pe Bulevardul Henri Coandă – în zona intrării în fostul ștrand municipal, în urma sesizărilor venite de la sătmăreni, astăzi am constatat și noi că lucrările au rămas la stadiul inițial. Adică a fost frezat covorul asflatic și totul a fost lăsat așa, timp de câteva zile.

Nici urmă de utilaj ori muncitor în zonă cu excepția lucrătorilor, de la ADP, cel mai probabil, care au tăiat mai mulți arbori situați pe ambele părți a drumului. Aproximativ 8 arbori, unii dintre ei țineau umbră sătmărenilor care circulă cu mijloacele de transport în comun, acolo fiind și o stație de autobuz.

În continuare, lucrurile se derulează anapoda și mai în față, pe Strada Botizului. Începând de la intersecția cu Calea Odoreului, prima bandă de circulație a fost închisă din cauza lucrărilor, lucrări însemnând înlocuirea bordurilor. La fel și pe celălalt sens de circulație, mai mulți metri de drum fiind închiși din aceleași considerente.

Problema este că în jurul orei 14:00, se lucra doar pe sensul de ieșire din oraș, dar și acolo munceau doar o mână de oameni. Pe cealaltă parte, nici urmă de muncitori, cel puțin la ora menționată, oră la care am fost să vedem cum decurg lucrările.

Și atunci sătmărenii își pun întrebarea, de ce unul dintre cele mai importante și circulate tronsoane din municipiul Satu Mare, este fragmentat de lucrări începute și lăsate în stand by? De ce nu se pot executa lucrări eficient, care să nu încurce circulația?.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente