sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăsusO nouă perspectiva pentru Bârsău, alături de PNL

O nouă perspectiva pentru Bârsău, alături de PNL

Organizația PNL Bârsău și-a desemnat candidatul la funcția de primar al comunei! Sofinel Ciurdaș este din Bârsău de Sus, de profesie este inginer Autovehicule Rutiere și are 27 de ani.

,,Considerăm că Bârsăul merită în sfârșit, un primar tânăr, cu viziuni largi, priceput și inimos, care va veni cu soluții liberale pentru rezolvarea tuturor problemelor, capabil să ridice Bârsăul, printre comunele fruntașe ale județului”, spun liberalii.

,,Dorința mea pentru viitor este de a-mi folosi priceperea, cunoștințele și spiritul tinereții pentru a dezvolta comunitatea în care locuiesc. Îmi doresc ca oamenii să înțeleagă că lucrul cel mai important într-o comunitate îl reprezintă unitatea, transparența și iubirea față de aproapele tău. Nu doresc să ocup doar funcția de primar, am pretenția ca acest termen să reprezinte pentru toți locuitorii comunei persoana care le poate fi alături în dezvoltarea lor. Principala mea misiune este să văd cu ochii mei cum locuitorii acestei comune se reîntorc acasă, deoarece au posibilitatea unui trai decent într-o comună care să se apropie de standardele europene. Tocmai de aceea mă voi prezenta în fața oamenilor cu un plan de dezvoltare bazat pe nevoile și cerințele lor, care va cuprinde proiecte pe termen scurt, mediu și lung. Proiectele pe termen lung vor reprezenta și viziunea mea asupra comunității peste 10-15 ani, pentru că vreau ca tinerii să-și dorească să se întoarcă acasă, să investească în pământul lor. Vor urma ani de muncă asiduă, dar cu ajutorul lui Dumnezeu ne vom duce la bun sfârșit ideile și proiectele, iar finalul, cu siguranță, va fi unul fericit. Vreau să priviți cu încredere faptul că un tânăr simplu, dintr-o comunitate rurală, poate să contribuie la dezvoltarea voastră, a cetățenilor”, este mesajul transmis de Sofinel Ciurdaș, candidat la funcția de primar al comunei Bârsău.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente