joi, aprilie 18, 2024
AcasăLocaleNationaleO sătmăreancă “Chefi la cuțite”

O sătmăreancă “Chefi la cuțite”

Andrada Banc, o sătmăreancă de 29 de ani a impresionat jurații de la emisiunea “Chefi la cuțite” difuzată în această seară pe Antena 1.  Ea a pregătit ceva cu totul special, din plating cei trei chefi reușind să își dea seama că mănâncă doar “ton în crustă de susan alb și negru”.

Sătmăreanca, având o experiență de doi ani în bucătărie, în Franța, a intrat cu emoții în platourile de filmare. Cei trei jurați, jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au jucat foarte bine rolurile, dând de înțeles că nu este un preparat demn de un asemenea concurs, deși au fost chiar impresionați. Ei au comentat ba că este un piure nu se știe de care, ba că este prea mult susan, ba că poți să mănânci și cartofi prăjiți, că are aceeași aromă.

Chiar și-au imaginat cum arată concurentul: un Jedy tatuat de 22 de ani, un shaolin sau un bucătar de hotel.

“Cred că nu iau niciun cuțit”, a spus sătmăreanca înainte de a intra la jurizare.

Andrada Banc le-a spus juraților să are un “CV rainbow”, adică a făcut marketing, a lucrat ca operator IT, a muncit într-o firmă de consultanță pe fonduri europene, în contabilitate. În bucătărie este de circa doi ani, gătitul fiind un hobby.

“Vreau să fiu acasă în țara mea. Dacă am reușit acolo vreau să cred că pot face același lucru și în România”, le-a spus juraților.

Ea a pregătit un ton în crustă de susan alb și negru cu un piure topinambur, adică de “nap porcesc”, sparanghel tras la tigaie și sos de soia caramelizat.

După ce au mai ținut-o în suspans, chefii Scărlătescu, Dumitrescu și Botea i-au dat câte un cuțit și au spus că au gustat “lingura perfectă”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente