miercuri, noiembrie 30, 2022
AcasăLocaleOferta firmei Dacia SRL pentru parcarea subterană a fost respinsă

Oferta firmei Dacia SRL pentru parcarea subterană a fost respinsă

Primăria municipiului Satu Mare a anunțat printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook că oferta firmei Dacia SRL depusă la licitația organizată pentru parcarea subterană din Piața Libertății a fost respinsă ca neconformă.

De vină ar fi, susțin reprezentanții Primăriei, ”politicieni iresponsabili”.

„Oferta firmei Dacia SRL depusă la licitația organizată pentru parcarea subterană din Piața Libertății a fost respinsă ca neconformă deoarece ofertantul nu a putut să garanteze, din cauza piedicilor puse de politicieni iresponsabili, că se va încadra în termenul de execuție solicitat de Primăria Satu Mare (31 noiembrie 2023). Pentru conducerea Primăriei Satu Mare interesele orașului sunt mai presus de orice, proiectul privind reabilitarea Centrului Vechi este prioritar!

-Satu Mare pierde o investiție privată de 20 milioane de lei, pierde 111 locuri de parcare în zona centrală, care s-ar fi adăugat locurilor de parcare ce vor fi construite de municipalitate.


-O problemă administrativă a fost transformată artificial în una politică, cea mai bună dovadă că demersul Primăriei a fost unul corect este faptul că Prefectura Satu Mare a eliberat avizul de legalitate pentru hotărârile Consiliului Local privind parcarea subterană din Piața Libertății

Cei care au provocat scandal, o vor face în continuare. Pentru că doresc ca Satu Mare să revină la perioada de stagnare, de regres. Satu Mare trebuie să meargă doar înainte!”, este mesajul transmis pe Facebook de către municipalitate.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente