vineri, mai 31, 2024
AcasăDivertismentOpen Wings Studio a făcut show la Zilele Orașului Satu Mare

Open Wings Studio a făcut show la Zilele Orașului Satu Mare

La spectacolul care a avut loc vineri(26 mai) pe scena 2 de lângă Hotel Dana trupele de copii și adolescenți au făcut momente impresionante de street dance și break dance . Publicul a fost încântat și ia primit cu foarte mare drag pe cei din : Black & White Fresh , Black & White Lil ‘Angels , Black & White Street Angels , Black & White Breaking Crew , Black & White Cute Angels și Black & White Squad .

Pe lângă acest moment impresionant ,Open Wings Studio a avut un stand de prezentare amplasat în sensul giratoriu unde sa promovat arta,cultura,dansul și desigur toți copii talentați care fac parte din studio. Dansatorii și instructorii cot la cot au realizat momente de freestyle în care au prezentat stilurile de dans învățate de-alungul anilor .

Distracția încă nu sa sfârșit deoarece Open Wings Studio vă așteaptă de ziua copilului joi 1 iunie la Auschan (Str.Careiului) începând cu ora 13:00 . Aici va avea loc un eveniment dedicat copiilor cu foarte multe suprize. Iar pe urmă la ora 16:00 echipa de adulți Black & White Angels vă așteaptă la Aqua Star unde vor face un super show în cadrul evenimentului dedicat copiilor .

Și să nu uităm un lucru important : „Copiii sunt mesaje vii pe care le trimitem unor timpuri pe care nu le vom mai apuca.” Neil Postman . La mulți ani tuturor copiilor și sufletelor de copil !

Dacă ne-ați văzut la Zilele Orașului și va plăcut ,vă așteptăm cu drag la cursuri . Ne găsiți pe facebook : Open Wings Studio și la numărul : 0742080425 .

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente