vineri, mai 24, 2024
AcasăEconomico-socialSocialOpt asistenți sociali din Satu Mare, nominalizați pentru obținerea unor premii de...

Opt asistenți sociali din Satu Mare, nominalizați pentru obținerea unor premii de excelență în domeniu

Sătmărenii au posibilitatea de a-și arăta suportul față de asistenții sociali din Satu Mare și de a-i sprijini totodată în obținerea unor premii de excelență care se acordă asistenților sociali din România. Cu toții avem posibilitatea de a-i vota pe asistenții sociali din județul Satu Mare nominalizați la Gala Excelenței în Asistență Socială, eveniment care are ca scop recunoașterea meritelor asistenților sociali din România.

Puteți sprijini persoana favorită votând-o. În dreptul numelui fiecărui asistent social nominalizat, e trecut și județul de proveniență. Sătmărenii sunt invitați să îi voteze pe toți asistenții sociali care ne reprezintă județul, în dreptul numelui lor fiind trecut județul Satu Mare.

Pentru ca voturile să fie înregistrate, adică să se contabilizeze, este nevoie să fiți de acord cu înregistrarea și salvarea adresei dumneavoastră de e-mail în baza de date a CNASR.

Perioada de votare este 20 – 27 februarie 2023, și se poate vota doar o singură dată pentru un premiu folosind adresa dvs. de email. Votul online contează 25% din rezultatul final.

Lista nominalizaților din județul Satu Mare

Devenit un eveniment tradiţie în mediul social din România, Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediţia a IX-a va avea loc în data de 21 martie 2023, pe scena Ateneului Român. Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, Gala este evenimentul în care asistenţi sociali din întreaga ţară, autorităţi, jurnalişti, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conştientizarea contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente