29.8 C
New York City
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăDivertismentOpt elevi din județ, în practică la Jandarmeria Satu Mare

Opt elevi din județ, în practică la Jandarmeria Satu Mare

Timp de două luni, opt elevi ai Școlilor Militare de Subofiţeri Jandarmi de la Fălticeni și Drăgășani, vor face practică în cadrul Jandarmeriei Satu Mare.

Sub îndrumarea unor jandarmi cu experienţă profesională, tinerii vor pune în aplicare cunoștințele teoretice asimilate și vor dobândi noi cunoștințe despre misiunea care-i așteaptă.

Pentru ca tinerii să aibă parte de un stagiu de practică cât mai eficient, au fost repartizaţi unor jandarmi cu experienţă profesională care-i vor consilia şi monitoriza permanent pe întreaga perioadă de pregătire.

În perioada stagiului, elevii jandarmi, vor participa la misiunile unităţii, în cadrul cărora vor putea pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs în cadrul misiunilor de ordine publică.

Trebuie menţionat faptul că cei 8 elevi – jandarmi sunt originari de pe meleaguri sătmărene, au fost selecţionaţi şi recrutaţi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, iar noi ne dorim ca la finalizarea studiilor aceştia să fie repartizaţi în unitatea noastră.

IJJ Satu Mare le transmite succes în activitate!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente