Acasă Locale Stiri Satu Mare Ordinea și dișciplina de la meciurile Olimpiei vor fi asigurate de Jandarmi

Ordinea și dișciplina de la meciurile Olimpiei vor fi asigurate de Jandarmi

Marți, 3 septembrie la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare a avut loc o întâlnire cu reprezentanții clubului sportiv  CSFC Olimpia 2010 Satu Mare și a forțelor de ordine responsabile  cu organizarea și desfășurarea în condiții de siguranță a competițiilor sportive ce se vor desfășura în liga a II-a .

Întâlnirea a fost  condusă de Inspectorul șef al  I.J.J. Satu Mare, colonelul Gheorghe Avram, șeful Serviciului Management Operațional, col. Onați Ioan, comandantul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, lt. col. Brad Lorand, ofițerii specialiști Ordine Publică și Negociatori, lt. col.Vlad Gheorghe și lt. col Orha Ioan. Au participat domnul Pașca Dănuț, responsabilul de ordine și siguranță publică din partea Clubului de Fotbal CSFC Olimpia 2010 Satu Mare, reprezentantul societății de pază Fușle Security, domnul Fușle Vasile reprezentantul I.P.J. Satu Mare, subcomisarul Danciuț Cătălin,  adjunctul Poliției  Locale,  domnul Precup Ioan, și domnul Blaga Sergiu, din cadrul Poliției Locale reprezentantul ISU Satu Mare, domnul mr. Moraru Bogdan.

Scopul întâlnirii a fost acela de a discuta aspectele de  gestionare în condiții de siguranță a manifestărilor sportive cu ocazia debutului competițional în liga a II-a.

Au fost aduse la cunoștință reprezentanților prezenți la întâlnire  reglementările legale privind obligațiile: responsabilului de ordine și siguranță publică, ale organizatorului de competiții sportive, ale personalului de ordine și siguranță publică și ale spectatorilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente