miercuri, iunie 7, 2023
AcasăEducatie&CulturaOrganizația SamCivica i-a premiat pe elevii de 10 ai Sătmarului. Autoritățile nu...

Organizația SamCivica i-a premiat pe elevii de 10 ai Sătmarului. Autoritățile nu se înghesuie cu premierea

În cursul zilei de joi, 14 iulie 2022, Organizația SamCivica i-a premiat pe elevii din județul Satu Mare care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat.

SamCivica a dorit astfel să răsplătească munca, determinarea și disciplina de care au dat dovadă elevii eminenți.

“Astăzi am avut onoarea de a ne întâlni cu elevii de zece ai județului, tinerii care, la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, au luat media maximă.

Este multă muncă în spatele reușitei lor, multă determinare și disciplină, multă susținere din partea părinților, dar și a cadrelor didactice.

Am dorit să le oferim un mic sprijin, care să îi ajute să își sărbătorească succesul. Astfel, fiecare dintre cele două eleve care au obținut media zece la examenul de Bacalaureat au primit din partea SamCivica un premiu de 1.000 RON, iar cei cinci elevi care au obținut media zece la Evaluarea Națională au primit fiecare un premiu de 500 RON”, transmite SamCivica.

Pe lângă premiile în bani, organizația le-a oferit tinerilor și dulciuri, dar și câte o diplomă de titlul de “Voluntar onorific” în cadrul organizației SamCivica.

Iată cum tinerii eminenți ai județui nostru, cu rezultate notabile obținute la școală, sunt premiați de organizația SamCivica și nu de autoritățile locale.

“Dorim să mulțumim Inspectoratului Școlar Județean pentru deschiderea de care a dat dovadă și inspectorului școlar general Anișoara Boitor pentru ajutorul dat în organizarea evenimentului de astăzi.

Felicitări elevilor pentru rezultatele deosebite obținute, le dorim mult succes pe mai departe, îndeplinirea tuturor dorințelor și sperăm să îi reîntâlnim și cu alte ocazii”, au mai transmis reprezentanții SamCivica.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente