Acasă Locale Stiri Satu Mare Ovidiu Silaghi renunță la politică

Ovidiu Silaghi renunță la politică

Ovidiu Silaghi, unul dintre cei mai vechi politicieni din Satu Mare, a renunţat la politică. Anunţul a fost făcut de către unul din partenerii săi, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef.

“Domnul președinte Ovidiu Silaghi a ales să devină Secretarul Camerei de Comeț și Industrie a României, funcție care nu permite activitatea politică.
În urma demisiei sale, Biroul Permanent Național al ALDE va numi un președinte interimar, până la organizarea Conferinței județene de alegeri.
Intruniți în teleședință ( prin aplicația zoom ) membri BPT am căutat o să avem o PROPUNERE unică pe care s-o trimitem președintelui Dl.1 C.P.Tăriceanu.
Nu am reușit acest lucru așa că decizia va fi luată fără popunerea Organizației Județene ALDE Satu Mare
Conferință de alegeri în cadrul organizației ALDE Satu Mare va fi organizată imediat ce condițiile o vor permite”, a transmis Adrian Ştef, pe Facebook.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Ce vreme îi așteaptă pe sătmăreni în perioada următoare

Vremea va rămâne închisă, cu șanse de precipitații, și în weekend și pe parcursul săptămânii viitoare. Temperaturile vor începe și ele să...

Comentarii recente