Acasă Locale Stiri Satu Mare Ovidiu Silaghi renunță la politică

Ovidiu Silaghi renunță la politică

Ovidiu Silaghi, unul dintre cei mai vechi politicieni din Satu Mare, a renunţat la politică. Anunţul a fost făcut de către unul din partenerii săi, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef.

“Domnul președinte Ovidiu Silaghi a ales să devină Secretarul Camerei de Comeț și Industrie a României, funcție care nu permite activitatea politică.
În urma demisiei sale, Biroul Permanent Național al ALDE va numi un președinte interimar, până la organizarea Conferinței județene de alegeri.
Intruniți în teleședință ( prin aplicația zoom ) membri BPT am căutat o să avem o PROPUNERE unică pe care s-o trimitem președintelui Dl.1 C.P.Tăriceanu.
Nu am reușit acest lucru așa că decizia va fi luată fără popunerea Organizației Județene ALDE Satu Mare
Conferință de alegeri în cadrul organizației ALDE Satu Mare va fi organizată imediat ce condițiile o vor permite”, a transmis Adrian Ştef, pe Facebook.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente