duminică, iulie 21, 2024
AcasăsusPagube serioase după incendiul din Orașu Nou

Pagube serioase după incendiul din Orașu Nou

Un incendiu puternic s-a produs în jurul orei 11.30 la o anexă a unei case de locuit în localitatea Orașu Nou.

La locul incendiului au intervenit de urgență, 10 cadre militare de la nivelul Secției de Pompieri Negrești-Oaș, cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2, în sprijinul cărora s-au alăturat forțe din cadrul SVSU Orașu Nou.

La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 300 metri pătrați, la nivelul acoperișului anexei și a casei de locuit, cu o mare degajare de fum și cu posibilitatea de extindere a flăcărilor la întreaga locuință și la casele învecinate.

Pompierii au localizat prompt incendiul după care au acționat mai bine de 2 ore pentru lichidarea acestuia, reușind să salveze casa de locuit.

Sursa probabilă de aprindere a fost, jar sau scântei, împrejurarea determinantă fiind depozitarea cenușei și a jarului nestins, în apropierea materialelor combustibile.

Pagubele materiale înregistrate în urma incendiului constau în arderea acoperișului pe o suprafață de aproximativ 300 metri pătrați și distrugerea diverselor utilaje agricole depozitate în anexa gospodărească.

Din fericire, nu au existat victime.

Un echipaj de pompieri care încadrează o autospecială de lucru cu apă și spumă se află în continuare, la fața locului, în supraveghere.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente