marți, ianuarie 31, 2023
AcasăEconomico-socialPână în septembrie 2023, pasarela și malurile Someșului vor fi finalizate

Până în septembrie 2023, pasarela și malurile Someșului vor fi finalizate

Construcția pasarelei pietonale peste râul Someș va începe curând, a anunțat în timpul unei conferințe de presă primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

Potrivit edilului, proiectul a primit toate avizele. Odată cu această pasarelă se va realiza conexiunea între Centrul Nou al municipiului Satu Mare și mall-ul situate pe Drumul Careiului.

,,Pasarela pietonală a primit, în sfârșit, toate avizele. Asta a fost cea mai mare problemă, ne-am confruntat cu avizele de la Apele Române, iar pe lângă aviz trebuie să încheiem și un protocol cu Apele Române. O veste bună este că, în ceea ce privește pasarela pietonală, s-a depus proiectul tehnic, este gata, urmând ca în acest an să dăm ordinul de începere a lucrărilor”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

În aceeași intervenție, primarul a mai spus că după ce lucrările la pasarelă vor atinge un anumit stadiu, se va demara și acțiunea de amenajare a malurilor Someșului, fiindcă cele două proiecte sunt legate unul de altul.

,,Proiectul pasarelei pietonale și proiectul amenajării malurilor Someșului se leagă între ele. După ce proiectul pasarelei va fi demarat și va ajunge la un anumit procent de execuție, se va demara și proiectul de amenajare a malurilor. Vă asigur că ambele proiecte vor fi finalizate până în septembrie anul viitor”, a mai spus Kereskenyi Gabor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente