marți, iulie 16, 2024
AcasăsusPărintele Dan Damaschin, vrea să intre în Cartea Recordurilor. Mândru că sunt...

Părintele Dan Damaschin, vrea să intre în Cartea Recordurilor. Mândru că sunt român!

Mii de oameni sunt așteptați, sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 20.00, în Grădina Palas din Iași, să răspundă apelului lansat de părintele Dan Damaschin și să cânte împreună colindul „O, ce veste minunată!”.

„1 minut și 34 de secunde pentru Dumnezeu și pentru sufletul tău!

Dragilor, sâmbătă, 23 decembrie, la ora 20:00 în Grădina Palas, vă invităm la cel mai inedit și totodată firesc eveniment de Ajun de Nașterea Domnului: ne unim în cea mai mare ceată de colindători și vom interpreta în același loc și în același timp colindul „O, ce veste minunată!” Partenerii noștri spun că ar putea fi cam ca la 3000 de suflete”, a anunțat, vineri, pe Facebook, părintele Dan Damaschin.

La evenimentul organizat în cinstea Pruncului Iisus trebuie să vină „toți ieșenii și neieșenii iubitori de colind”, spune părintele Dan Damaschin.

„Bineînțeles că vă așteptăm cu toți copiii, mulți să fie, dar vă rog din suflet, luați-i și acasă! Nu de alta, eu am 10233, din care încă vreo 3500 neîmbrăcați, deci șanse mari să vi-i schimb la returnare, iar asta nu mai știu dacă-i de bine sau ba. Deci, veniți cu colinda? DĂRUIM IUBIRE?”, a transmis părintele Dan Damaschin.

Reamintim că un eveniment similar a avut loc, sâmbătă, 16 decembrie, Trafalgar Square din inima Londrei a răsunat de colinde românești, în cadrul unui concert susținut de românii care trăiesc în Marea Britanie.

Iașul poate intra din nou în Cartea Recordurilor

Scopul evenimentului este cel de a arăta faptul că sărbătoarea Crăciunului este despre bunătate, unitate și inocență. Părintele Dan Damaschin a încercat să ia legătura cu reprezentații Guinness Book România, pentru a se întâmpla totul sub privirile lor, însă nu a reușit. A fost făcută și o solicitare online, însă rămâne de văzut dacă aceștia vor fi prezenți sau nu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente