Acasă Locale Nationale Pensiile vor fi plătite mai devreme

Pensiile vor fi plătite mai devreme

Distribuirea pensiilor începe chiar de astăzi și va dura două săptămâni.

În toată această perioadă, poștașii vor avea asupra lor echipamente de protecție. Vor fi transportați cu autoturisme speciale și nu vor mai merge din poartă în poartă, cum obișnuiau. Totul, pentru a fi înafara oricărui pericol, dar și pentru a-i proteja pe cei vârstnici.

„Mesajul meu pentru pensionari este că  pensiile vor fi asigurate la timp, discutam si de posibilitatea decalării la plata mai devreme a pensiilor, ma refer la cele prin posta.

Se vede acum diferenta intre cei care primesc pe card si posta, sunt avantajati cei care primesc pe card, ca nu au expunerea de a fi contaminati.

Știu ca directorul Postei romane a luat toate masurile care sa duca la expunerea redusa a pensionarilor, pensiile vor fi acordate la timp.

Cele de pe card intra cum era prevazut.

De  cele prinposta vor fi livrate de postasi, graficul, nu am motive sa cred ca vor fi intarzieri. Am erut asigurari si postasii sunt echipati corespunzator, pentru a evita orice contaminare”, a declarat miercuri ministrul Muncii la „Legile puterii”.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente