vineri, mai 24, 2024
AcasăDivertismentPerformance de mișcare cu Trupa Mihai Raicu

Performance de mișcare cu Trupa Mihai Raicu

Sport, sănătate, calorii, eco-bio-eco-bio, meditație transcendentală și psihoze la modă: „Reţeta perfecţiunii în foarte mulţi paşi care nu duc nicăieri”, un teatru fizic de Andrea Gavriliu. Un spectacol despre o epocă din ce în ce mai materialistă, care uniformizează discret percepția asupra frumuseții și perfecțiunii și în care aparența contează mai mult decât esența. 

Sătmărenii sunt invitați miercuri 22 februarie, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului de Nord. Spectacolul pleacă apoi într-un mini turneu la Debrecen, invitat într-un proiect de schimb de spectacole cu Teatrul Csokonai, cu două reprezentații în 24 și 25 februarie. 

„Reţeta perfecţiunii în foarte mulţi paşi care nu duc nicăieri” este un eseu despre încercarea disperată a omului de a-şi găsi fericirea, mărginit fiind de toate rigorile societăţii în care trăieşte. Încercând să fie fericit prin a fi perfect. Iluzia perfecţiunii menţine omul într-o cursă perpetuă, fără finalitate. Ironizând idealuri la modă, precum corpul perfect sau bogăția materială, spectacolul vorbește despre superficialitate, aroganță și preocupări preponderent fizice, având un ritm repetitiv, o direcție neschimbată, de parcă ar vrea să imite mișcarea vlăguitoare și care nu duce nicăieri a mersului pe bandă, dar și să reflecte acest stil de viață lipsit de originalitate și spontaneitate, în care totul e calculat și fiecare se străduiește să îi mulțumească pe alții și să fie acceptat.

Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6, tel.: 0261712106 | 0786538580. Bilete online: https://teatruldenord.biletmaster.ro/ron/PlaceInfo/2201.

Sursa: Teatrul de Nord Satu Mare

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente