miercuri, mai 29, 2024
AcasăLocalePermise suspendate și dosare penale

Permise suspendate și dosare penale

amendaJoi, 11 iulie a.c., echipajele rutiere aflate în supravegherea traficului au acționat pentru prevenirea accidentelor, sancționând abaterile constatate. 7 șoferi au rămas fără permise iar alți conducători auto s-au ales cu dosare penale pentru comiterea unor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Este cazul unui șofer de 55 de ani, care a fost surprins de polițiștii Postului de Poliție Călinești Oaș, conducând un autoturism neînmatriculat. Ioan G. a fost oprit de echipajul rutier în trafic, pe DC 71, în urma verificărilor rezultând că autoturismul condus avea expirată autorizația de circulație provizorie din cursul lunii mai a.c.

Bărbatul este anchetat de polițiști pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

În cazul celor 7 șoferi ce au rămas fără permise, polițiștii rutieri au aplicat această măsură pentru sancționarea unor depășiri neregulamentare, a nerespectării regimului legal de viteză sau chiar a conducerii cu alcool, un conducător auto fiind depistat la volan cu o concentrație de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în urma unui control rutier pe DN 19 efectuat de polițiștii Secției 4 Beltiug Poliție Rurală, a fost depistat, în zona localității Rătești, un bărbat de 45 de ani, care transporta ilegal material lemnos. Pentru lipsa documentației prevăzute de lege, și anume a avizului de însoțire, bărbatul din Ardud a fost sancționat cu o amendă de 2.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente