Acasă Locale Stiri Satu Mare Persoane agresate la Apa, Cean și Satu Mare

Persoane agresate la Apa, Cean și Satu Mare

Politia-politisti-mascati

Miercuri, la orele 14.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au intervenit, pe raza localității Apa, unde o persoană ar fi fost agresată.
Din verificările efectuate a rezultat faptul că Miklos R., în timp ce se afla în incinta unui local din comună, ,fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi fost agresat de către Vasile M., care i-ar fi aplicat o lovitură, în zona capului, cu un obiect contondent.
Victima a fost transportată la unitatea medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.
Incidentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.
În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați despre faptul că, la data de 09 noiembrie 2015, pe raza localității Cean, județul Satu Mrae, o persoană ar fi fost agresată.
Oamenii legii au constatat în urma investigațiilor efectuate faptul că, la data de 09.11.2015, în jurul orelor 17.00, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri, Florin C., aflându-se pe pășunea situată la marginea localității Cean, i-ar fi aplicat o lovitură, în zona capului, cu un obiect contondent, lui Coloman R.
În urma incidentului victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.
În situațiile menționate anterior se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Marți după-amiază polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre faptul că, pe raza municipiului Satu Mare, un tânăr ar fi fost deposedat prin violență de către mai multe persoane, de două telefoane mobile, cauzându-I un prejudiciu de aproximativ 1000 lei.
Oamenii legii au intrat imediat în alertă și au desfășurat activități specifice pentru identificare persoanelor bănuite de comiterea aspectelor reclamate.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, tânărul în vârstă de 18 ani, nu ar fi fost deposedat prin violență, de cele două telefoane mobile, ci au fost înmânate

din proprie inițiativă unui tânăr în vârstă de 17 ani, Robert B., care intenționa să le cumpere, între cei doi existând o înțelegere în acest sens.
Totodată s-a stabilit că tânărul de 18 ani, Istvan S. ar fi fost agresat fizic ulterior de către Robert B. și Richard S., care i-au aplicat lovituri cu pumnii și palmele la nivelul corpului, pe fondul unui conflict spontan.
Nu a fost necesară intervenția personalului medical, în acest caz.
Cele două telefoane au fost recuperate și urmează a fi restituite părții vătămate.
Față de aceasta s-a luat măsura sancționării contravenționale, pentru solicitarea intervenției polițiștilor la fața locului fără motiv întemeiat.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lucruri inedite pe care nu le știai despre cafea

Pentru multe persoane, consumul de cafea este un adevărat ritual zilnic. Românii nu sunt printre marii consumatori de cafea la nivel european...

Joe Biden a schimbat din prima zi deciziile lui Trump

În primele ore după ce a devenit președinte al Statelor Unite, Joe Biden a semnat 17 decrete prezidențiale. Primul a făcut obligatorii purtarea măștii și...

Bucuresti relaxează restricţiile

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunțat miercuri că, dacă rata cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori se va menține sub 3...

Facultatea şi viaţa studentului în 2021

Odată cu începerea semestrului al doilea, majoritatea școlilor se vor redeschide, în timp ce revenirea studenților la cursuri în format fizic este...

Comentarii recente