Acasă Politica National Planul secret al Elenei Udrea: Vrea partid pentru nemulțumiții din PDL

Planul secret al Elenei Udrea: Vrea partid pentru nemulțumiții din PDL

239686_mainElena Udrea are un plan secret: nemulțumiții din PDL sunt chemați de fostul ministru să facă opoziție reală guvernării USL, dar într-un alt partid. Tocmai de aceea, Elena Udrea și-a convocat, marți, colegii parlamentari de Neamț la o întâlnire la grupul PDL.

Discuțiile au loc în contextul în care și Fundația Mișcarea Populară a apropiaților președintelui Băsescu și-ar plănui transformarea în partid. Potrivit unor surse parlamentare, anunțul ar urma să fie făcut pe data de 25 mai. În ciuda zvonurilor, Fundația „Mișcarea Populară” susține că nu ia în calcul transformarea sa în partid politic.

„Fundația „Mișcarea Populară” nu întreprinde niciun demers pentru transformarea sa în partid politic. Din punct de vedere legal, acest lucru nu este posibil. Membrii-fondatori rămân consecvenți cu intențiile din momentul constituirii, și anume: crearea unei platforme a societății civile destinată atât dezbaterilor de idei, cât și de analiză și soluții la problemele din societatea românească”, se arată într-un comunicat remis, marți, presei.

Udrea: „Încercăm să facem opoziție, însă, din păcate, nu e prea vizibilă opoziția pe care PDL o face”. Deputatul PDL Elena Udrea declara, vineri, că democrat-liberalii încearcă să facă opoziție, însă aceasta „nu este prea vizibilă”, ea apreciind că partidul are nevoie de o strategie de comunicare mai bună.

„Colegii mei și cu toții încercăm să facem opoziție, însă, din păcate, nu este prea vizibilă opoziția pe care PDL o face. Văd că sunt colegi foarte determinați să se poziționeze critic la adresa USL, se străduiesc, avem moțiunile simple, o încercare de moțiune de cenzură, apariții la televizor, dar, din păcate, nu este suficient de mult probabil pentru presă, pentru că nu prea suntem preluați. O acțiune cum a fost cea de miercuri, prezentarea Cărții Negre a Guvernării USL din păcate a beneficiat de atenție mediatică zero și s-a ratat un bun moment de a critica guvernarea USL”, a susținut Udrea, la RFI.

Deputatul PDL consideră de asemenea că îndepărtarea partidului de președintele Traian Băsescu a fost o greșeală. „Cred în continuare că o eroare care s-a făcut este îndepărtarea de președinte, care e cel mai vizibil și credibil lider politic al dreptei și ați văzut câtă relevanță publică are discursul șefului statului chiar și în acest moment. Cred că a fost o greșeală”, a menționat Udrea, potrivit sursei citate.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, șîn luna aprilie, că rămâne deocamdată membru al PDL, dar, dacă Mișcarea Populară s-ar transforma în partid, ar putea să se alăture acesteia, adăugând că știe mulți colegi din teritoriu care s-ar înscrie în Mișcarea Populară.

Realitatea.net

- Advertisment -

Cele mai populare

Noutăți fiscale în Monitorul Oficial.TVA la vânzarea apartamentelor-precizări privind TVA redusă la restaurante

Noi modificări fiscale au fost publicate zilele trecute în Monitorul oficial . În multe domeniile vizate sunt diverse, pornind de la vânzarea...

Pilda Semănătorului.”Ochi au si nu văd,urechi au și nu aud.”

“Ochi au și nu văd, urechi au și nu aud. Ca nu cumva, văzînd și auzind, și cu inima înțelegînd, să se...

Asaltul Big Pharma în politica din România.După Rafila,Streinu Cercel intră în PSD.

Vor milita pentru adoptarea legii vaccinării obligatorii . Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”,...

Alexandru Rafila-fiul fostului șef al Securității.A executat 27 de țărani.

Alexandru Rafila, noua imagine a PSD, a declarat recent ca tatal sau a fost medic. El nu a mentionat insa ca tatal...

Comentarii recente