Acasă Locale Ploi torențiale, descărcări electrice și vijelii în toată țara, până vineri

Ploi torențiale, descărcări electrice și vijelii în toată țara, până vineri

furtuna2Institutul Național de Meteorologie și Hidrologie anunță că începând de miercuri de la prânz și până vineri instabilitatea va fi accentuată în mare parte a țării.

Începând din cursul după-amiezii de miercuri, 22 mai și până în dimineața zilei de vineri, 24 mai, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a țării.

Vor fi averse, ce vor avea și caracter torențial, căderi de grindină, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului care trecător vor lua aspect de vijelie.

Aceste manifestări vor fi mai frecvente la munte, în sud-vestul, centrul și nord-estul țării. Cantitățile de apă vor depăși local 25 l/mp, informează INMH.

Realitatea.net

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente