Acasă Economico-social PNL Satu Mare și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare

PNL Satu Mare și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare

Locul întâi: Adrian Cozma la Camera Deputaților și Ovidiu Duma – la Senat

Reunit în ședință extraordinară, Biroul Permanent Județean al PNL Satu Mare a stabilit miercuri, 14 octombrie 2020, ordinea pe listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

După mai multe discuții dominate de spiritul de fair play politic, decență și respect reciproc, dar și de analiză a obiectivă a activității candidaților s-a trecut la scrutinul intern.

În urma numărării tuturor voturilor exprimate s-a stabilit următoarea ordine pe liste :

Camera Deputaților: 

       1. Adrian Cozma

       2. Ioan Savu 

       3. Beniamin Kira 

Senat: 

       1. Ovidiu Duma 

       2. Adrian Albu 

       3. Romeo Nicoară

Lista candidaților a fost validată de Consiliul Director al partidului din care fac parte toți președinții de organizații locale, urmând ca aceasta să primească aprobarea Biroului Permanent Național PNL.

Lista aprobată reprezintă voința majorității liberalilor din conducerea județeană a partidului și reflectă în mod cât se poate de exact, popularitatea și încrederea de care se bucură cei nominalizați.

 Liberalii speră că vor obține două locuri la Camera Deputaților și un loc la Senat, situație care ar confirma bunele rezultate obținute de partid la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

- Advertisment -

Cele mai populare

A murit unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu

Unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu a decedat în săptămâna care tocmai a...

Raed Arafat solicită creșterea capacității de ventilație

 Autorităţile din domeniul sanitar au în vedere suplimentarea, la nivelul unităţilor de primiri urgenţe, a numărului de ventilatoare care să asigure tratarea...

Părinții își vor putea lua zile libere plătite

Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG care reglementează acordarea de zile libere plătite părinților în mai multe situații de suspendare a...

Cîțu:Reeșalonarea datoriilor până pe 15 Decembrie

Companiile vor avea termen până pe 15 decembrie să depună cerere de reeşalonare a datoriilor acumulate în perioada de la începutul stării...

Comentarii recente