Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția Locală Carei își prezintă pe ascuns bilanțul de activitate pe 2014

Poliția Locală Carei își prezintă pe ascuns bilanțul de activitate pe 2014

politia-locala-comunitara-051

Poliția Locală Carei își prezintă pe ascuns bilanțul de activitate pe 2014. Cel pe 2013 încă nu a apărut… | Buletin de Carei

Politia Locală  din muncipiul Carei, aflată în subordinea Primăriei Carei, își  sustine momentan bilantul pe anul 2014 în incinta Cantinei Sociale.

Nu întâmplător am scris își sustine si nu își face public Bilantul de activitate pe anul 2014.  Acțiunea de azi nu a fost făcută publică desi am luat legătura cu seful Politiei Locale ,Ecsedi Ioan,  încă de săptămâna trecută si ne spunea că ne va anunta data si ora când va sustine acest raport de activitate. Pentru că anii trecuti nu a fost  prezentat un bilant de activitate al acestui serviciu de ordine publică din subordinea Primariei Carei, am solicitat câteva date de la Ecsedi Ioan , seful Poliției Locale din Carei.

“Stiu că anul trecut nu am avut bilanț de activitate făcut dar  în acest an am făcut, este pe masă la domnul primar si asa stiu că pe 21 mai o să avem sedință. Sigur am să vă anunt” afirma  Ecsedi Ioan cu putin timp în urmă, intr-o convorbire telefonică.

Până  la ora 10,00 a datei de 20 mai 2015, nu a apărut nici  un anunt referitor la prezentarea acestui bilant si nici Ecssedi Ioan nu a mai lansat invitația de participare , cu menționarea orei  si locului  sustinerii a bilantului de activitate pe anul 2014, la fel cum au procedat  colegii lor de la primăria Satu Mare inca din luna februarie a acestui an. aici si aici

Cu 2 jurnalisti din presa maghiară angajați pe post de consilieri personali ai primarului Kovacs, informațiile publice din instituția guvernamentală Primăria Carei circulă doar în cerc restrâns și aleatoriu. Buletin de Carei este constant exclus de la informațiile cu caracter public din Primăria Carei dar vă ține la curent cu știri reale și necosmetizate din incinta instituției al cărei primar Kovacs are reținere pe salariu pentru datoriile la bugetul de stat, încă din anul  2008.  Ecsedi Ioan, șeful Poliției Locale Carei a fost contactat telefonic și în cursul zilei de ieri 19 mai dar nu a răspuns la telefon.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Turțean de 70 de ani, decedat în urma unui accident rutier

Miercuri, în jurul orei 23.10, pe raza localității Turț, a avut loc un grav accident de circulație. Un...

Comentarii recente