Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția Locală nu prea a fost laudată

Poliția Locală nu prea a fost laudată

politia-locala-satu-mare

Poliția Locală a municipiului Satu Mare și-a prezentat marți bilanțul pe anul 2014. Deși activitatea este una mai bună decât în ultimii ani, totuși activitatea Poliției Locale nu se ridică încă la nivelul așteptărilor populației, a ținut să sublinieze primarul Dorel Coica.

Problemele majore cu care se confruntă Poliția Locală sunt lipsa de personal, salariile mici și sediul inadecvat unde își desfășoară activitatea.

40% dintre angajații acestei structuri au salariul minim pe economie în timp ce la Finanțele Locale sunt angajați care au salariul cât 15 polițiști locali, a spus primarul Dorel Coica prezent la bilanț.

Chiar dacă la majoritatea domeniilor de activitate s-au înregistrat anul trecut creșteri semnificative, rămâne totuși percepția sătmărenilor legată de activitatea instituției, care se declară nemulțumiți de polițiștii locali.

Anul trecut au fost aplicate 9300 de sancțiuni contravenționale din care 4600 cu amendă, în valoare de 1,3 milioane lei, din care s-au încasat la bugetul local doar 265 mii lei.

Primarul a mai adăugat că vrea să mute Poliția de Frontieră în clădirea nefolosită din Vama Petea, iar în locul ei să mute Poliția Locală.

- Advertisment -

Cele mai populare

Drapelul României, arborat la 2.519 metri altitudine.La multi ani români!

Drapelul României a fost arborat, de Ziua Naţională, pe vârful Parângul Mare, la 2.519 metri altitudine, unul dintre cele mai înalte din...

Ceremonie restrânsă de 1 Decembrie

Cu ocazia Zilei Naţionale, reprezentanţi ai Armatei României vor participa, la solicitarea şi cu sprijinul autorităţilor locale, la pregătirea, organizarea şi desfăşurarea...

Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat

Un interviu acordat jurnalului ortodox “Drumul Emausului” de ziaristul grec George Alexandrou, autorul uneia dintre cele mai vaste monografii dedicate Sfântului Apostol Andrei, ne...

Sfârșitul unei campanii sfârșite!

Ne aflăm înspre finalul unei campanii electorale, cum n-am mai avut niciodată. Rigorile pandemice au limitat aria acțiunilor...

Comentarii recente