Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

Autori identificați

La data de 13 mai 2015, la ora 08.00 polițiștii Secției Gherța Mică au fost sesizați verbal de către un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din Gherța Mică despre faptul că, în noaptea de 12/13 mai ar fi găzduit o persoană de sex masculin, care i-ar fi sustras o sumă bani din locuință.
Oamenii legii au stabilit că Vasile N. ar fi fost găzduit de către reclamant și ar fi sustras din dintr-o haină suma de 100 euro și 100 lei. Prejudiciul în acest caz a fost recuperat în proporție de 85%.
Ieri după-amiază polițiștii de investigații criminale sătmăreni au fost sesizați despre faptul că într-un supermarket situat pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare a fost surprinsă o persoană de sex masculin, care ar fi sustras bunuri.
Polițiștii au identificat persoana, un sătmărean în vârstă de 29 de ani, care ar fi sustras un cablu de date. Prejudiciul a recuperat și predat reprezentanților magazinului.
Miercuri polițiștii au identificat o persoană bănuită de comiterea unei infracțiunii de furt.
Oamenii legii au fost sesizați marți de către o femeie, în vârstă de 92 de ani, din localitatea Homoroade, județul Satu Mare, despre faptul că luni seara persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și ar fi sustras bani.
În urma cercetărilor efectuate a fost identificat Ionuț G. , care ar fi pătruns în locuința păgubitei pe ușa de acces în locuință, care era neasigurată, în timp ce femeia se afla în grădină și ar fi sustras suma de 350 lei.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale, în primul caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar în celelalte două pentru infracțiunea de furt.

Muniție descoperită la Roșiori

La data de 13 mai a.c., ora 10.00 polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că, pe raza localității Roșiori, județul Satu Mare a fost descoperit un proiectil.
La fața locului s-au deplasat și specialiștii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „ Someș” Satu Mare . Oamenii legii au stabilit că un septaugenar, în timp ce efectua lucrări de amenajare a curții interioare a unui imobil, din localitate a găsit un proiectil exploziv, calibru 37 mm, în stare avansată de corodare, provenind din cel de-al Doilea Război Mondial.
Proiectilul exploziv a fost ridicat în vederea distrugerii.

Infracțiuni de distrugere

Ieri, în jurul orei 19.30 polițiștii au fost sesizați de către Mirabela P. despre faptul că i-ar fi fost distrusă ușa de acces a locuinței situată pe raza municipiului Satu Mare.
Oamenii legii au stabilit că pe fondul unor neînțelegeri personale Luminița E. s-ar fi deplasat la domiciliul reclamantei și ar fi aplicat o lovitură cu piciorul ușii de acces în locuința acesteia, deteriorând-o, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1500 lei.
Miercuri, la ora 22.30 polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un sătmărean care reclama faptul că i-a fost distrusă portiere autoturismului.
Din verificările efectuate a rezultat faptul că pe fondul unui conflict spontan Constantin T. ar fi lovit în mod repetat, portiera stângă față a autoturismului păgubitului,deteriorând-o.
În ambele situații se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente