Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia-11

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției mun. Satu Mare l-au identificat si prins pe minorul P. T. de17 ani, din Oraș Livada, care în noaptea de18/19.05.2015 a încercat să fure bunuri dintr-un autoturism iar în noaptea de 09/10.07.2015 a furat o bicicletă, fapte rămase inițial cu A.N. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

De asemenea, a fost identificat K. David de 29 ani, din loc. Dobra, ca fiind autorul furtului unui caine rasa Buldog francez din curtea unui imobilul situat în mun. Satu Mare, faptă rămasă inițial cu A.N.. Prejudiciul a fost recuperat.

Polițiștii Postului de Poliție Terebești din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Beltiug, în urma cercetărilor efectuate au identificarea autorilor infractiunii de ,,Tăiere fără drept de arbori,,.
Este vorba despre S. Leon, de 47 de ani, K. Ioan, de 54 de ani, ambii din Doba și B. Margareta, de 24 de ani, dibn Amați , care în data de 30.07 2015, în jurul orelor 22,30, au tăiat fără drept un număr de 11 arbori de esență stejar, din pădurea Ghilvaci, aparținând Ocolului Silvic Asociatia Salcamul Ciumesti, pe care le-au abandonat la fața locului, prejudiciul fiind în valoare de 1500 lei. Prejudiciul a fost recuperat prin ridicarea materialului lemnos de la fața locului, cei în cauză fiind cercetați în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de – Tăiere fără drept de arbori din fondul forestier Național, faptă prevăzută și pedepsită de art.108 alin 1,lit.a din Legea Nr.46/2008.
In toate cauzele cercetările continuă cu autorii în stare de libertate.

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliție Orașului Ardud l-au identificat, pe raza localitătii Madaras, pe S. Adrian, de 20 ani, din com. Maeriste, jud. Salaj, care poseda mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea eliberat de Judecatoriei Simleu Silvaniei, fiind condamnat la 2 ani închisoare pentru furt, dat in urmarire națioanală. Susnumitul a fost depus in Penitenciarul Satu Mare.

La data de 31.07.2015, orele 11.00, a fost depistat in trafic, minorul L. I de 15 ani din Racșa, în timp ce conducea pe raza localității un moped neînregistrat și fără a poseda permis de conducere de nici o categorie. Minorului i s-a întocmit dosar penal cu pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și neînmatriculat.

Vineri , 31.07.2015 ora 16.30, pe str. Petru Maior din oraș Tășnad, S.Florin de 22ani, din localitate, conducând autoturismul marca Dacia Logan,a accidentat ușor o persoană în varstă de 80 ani, din Tășnad, pensionară, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ , totodată ambilor participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În data de 31.07.2015 ora 22.33 în localitatea Păulești, B. Imre de 46 ani, din localitatea Corod, conducând autoturismul marca VW Polo proprietate privată, l-a accidentat grav pe T. Ștefan de 32 ani, din Ambud, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers cu autoturismul și fără a fi echipat cu elemente fluorescent-reflectorizante. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ totodată ambilor participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud l-au depistat în trafic pe D. VIOREL de 58 de ani din mun. Satu Mare, in timp ce conducea autoturismul marca Ford pe str. Bucuresti din Ardud avand o alcoolemie de 0,73 alcool pur in aerul expirat. S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de ,,Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului,, fapta prevazuta si pedepsita de art. 336 alin. 1 Cod Penal.

În data de 01.08.2015 orele 01.14 pe str. Victoriei din localitatea Negrești Oaș, C. Ciprian, de 32 ani din localitate, a fost depistat de polițiști conducand marca Skoda, în timp ce avea o alcoolemie de 0,44 mg/L alcool pur în aerul expirat. S-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauză s-a întocmit dosar penal.

Patrula mixtă de ordine publică formată dintr-un polițist din cadrul Politiei Orasului Tasnad si un jandarm din cadrul IJJ Satu Mare GSI Tasnad, s-au sesizat din oficiu despre faptul ca pe strada Infratirii din Tasnad un autoturism a acrosat un indicator de circulatie cu semnificatia trecere pentru pietoni. Conducatorul auto, în persoana lui H. Decebal, din Tasnad, in timp ce conducea autoturismul marca Opel , pe Strada Infratiri din Tasnad din directia Carei- centru Orasului Tasnad a intrat in coliziune cu indicatorul trecere pentru pietoni din partea dreaptă a directiei de mers. Fiind testat cu fiola alcooltest aceasta si-a schimbat reactivul, motiv pentru care a fost condus la U.P.U.Tasnad unde personalul medical de serviciu, i-a recoltat o probe biologice de sânge.
In cauză s-a intocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiuni de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului sau altor substante,fapta prvăzută si pedepsita de art 336 ali 1 din CP.


Polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Petrești au oprit în trafic autoturismul marca Lexus, condus de numita S. DOINA, de 52 ani, din Baia Mare, județul Maramureș. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că, susnumita are dreptul de a conduce suspendat.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat” faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 2 din Codul Penal.

În data de 01.08.2015, în jurul orei 02.45, în cadrul unei acțiuni pe linie rutieră efectuată de Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Satu Mare, în loc. BOTIZ, pe D.N. 19 a fost identificat în trafic numitul P. VASILE de 22 ani, din Batarci, care a condus autoturismul marca VOLKSWAGEN, având dreptul de a conduce suspendat. În cauză s-a întocmit dosarul penal.

Sambătă, 01.08.2015, ora 06:59, pe str. Eliberării, din Halmeu, K. Tiberiu de 40 ani, din localitatea Livada, conducând autoutilitara marca Ford, pe fondul efectuării manevrei de mers înapoi fără să se asigure, a accidentat grav pe numita P. Monica de 39 ani, din localitate, care circula regulamentar pe bicicletă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ambilor participanți la trafic li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Tot sambătă, 01.08.2015, orele 10:50, pe DN 19, în afara localității Doba, județul Satu Mare, S. Istvan de 49 ani, din localitate, conducând un atelaj compus dintr-o căruță și un cal, nu s-a asigurat la ieșirea de pe un drum secundar, intrând în coliziune cu autoutilitara marca Mercedes, condusă regulamentar de un bărbat de 58 ani, din localitatea Frumușeni, județul Arad. În urma evenimentului rutier a rezultat rănire gravă a numitului S. Istvan. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ambilor participanți la trafic, li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În data de 01.08.2015, în jurul orelor 16,30 F. Gheorghe de 45 ani din Bixad, a conducand auto marca BMW X5, pe DN 19 în localitatea Certeze spre Negrești Oaș, a acroșat trei vehicule aflate în afara părții carosabile după care a intrat într-un gard situat în partea dreaptă a direcției de mers. Fiind testat cu aparatul alcooltest acesta a indicat 0,99mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată i-au fost recoltate probe biologice la Spitalul Negrești Oaș. Din verificările efectuate s-a stabilit că are P.C. anulat din anul 2011.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influiența alcoolului, și avand permisul de conducere anulat.

- Advertisment -

Cele mai populare

A murit unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu

Unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu a decedat în săptămâna care tocmai a...

Raed Arafat solicită creșterea capacității de ventilație

 Autorităţile din domeniul sanitar au în vedere suplimentarea, la nivelul unităţilor de primiri urgenţe, a numărului de ventilatoare care să asigure tratarea...

Părinții își vor putea lua zile libere plătite

Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG care reglementează acordarea de zile libere plătite părinților în mai multe situații de suspendare a...

Cîțu:Reeșalonarea datoriilor până pe 15 Decembrie

Companiile vor avea termen până pe 15 decembrie să depună cerere de reeşalonare a datoriilor acumulate în perioada de la începutul stării...

Comentarii recente