29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăSursa: Politia Satu MarePoliția ne informează, 15.10.2013

Poliția ne informează, 15.10.2013

Polițiștii Biroului Investigații Criminale au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, pe numele numitei R. Livia, de 32 ani, din Satu Mare,  care,  ieri 14 octombrie  a.c., a sustras un  portmoneu cu acte si bani dintr-un  autoturismu, lăsat neasigurat pe str. Mircea cel Bătrân, din mun. Satu Mare, cauzând un prejudiciu de 2.100 lei.

Cercetările continuă.

În  data de 14.10.2013 , M. Ion de 29 ani, din Călinesti Oaș,  a pătruns fără drept în locuința unei femei din Călinești Oaș unde a  provocat scandal, amenintând-o cu acte de violență . Polițiștii Sectiei 8 Gherta Mica au aplanat conflictul întocmind, pe numele autorului,  dosar penal  pentru săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu si amenințare.

G. Ioan de 28 ani din comuna Bixad, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea motocicleta proprietate personala,  fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

In cauză a fost intocmit dosar penal.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 103  sancțiuni contravenționale în valoare de 6.266 lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat  73  sancțiuni contravenționale în valoare totală de 21.610 lei.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente