Acasă Sursa: Politia Satu Mare Poliția ne informează, 15.10.2013

Poliția ne informează, 15.10.2013

Polițiștii Biroului Investigații Criminale au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, pe numele numitei R. Livia, de 32 ani, din Satu Mare,  care,  ieri 14 octombrie  a.c., a sustras un  portmoneu cu acte si bani dintr-un  autoturismu, lăsat neasigurat pe str. Mircea cel Bătrân, din mun. Satu Mare, cauzând un prejudiciu de 2.100 lei.

Cercetările continuă.

În  data de 14.10.2013 , M. Ion de 29 ani, din Călinesti Oaș,  a pătruns fără drept în locuința unei femei din Călinești Oaș unde a  provocat scandal, amenintând-o cu acte de violență . Polițiștii Sectiei 8 Gherta Mica au aplanat conflictul întocmind, pe numele autorului,  dosar penal  pentru săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu si amenințare.

G. Ioan de 28 ani din comuna Bixad, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea motocicleta proprietate personala,  fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

In cauză a fost intocmit dosar penal.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 103  sancțiuni contravenționale în valoare de 6.266 lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat  73  sancțiuni contravenționale în valoare totală de 21.610 lei.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente