Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

sigla_politia_romana_18672900

Altercație între concubini
Agnes S., din Turulung, a fost transportă cu o ambulanță la Secția U.P.U. Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale în urma unui conflict cu concubinul .
Incidentul a avut loc în data de 05.12.2015, în jurul orei 17,20 , iar cazul a fost sesizat polițiștilor chiar de către victimă.
La fața locului s-au deplasat lucrători din cadrul Secției nr 3 Poliție rurală Satu Mare cărora femeia le-a declarat faptul că a fost lovită în zona capului cu o bucată de lemn de către Ferenc S. Aceasta a fost transportată de un echipaj de la Ambulanță la Secția U.P.U. Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 05.12.2015 .11.2015, lucrători din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare l-au preluat pe Valentin M., de 27 ani, născut în județul Bihor, după ce a fost identificat de lucrătorii din cadrul PCTF Urziceni, la intrare în țară. Față de aceasta autoritățile austrice au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunii de trafic de migranți. Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea care a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Curții de Apel Oradea în vederea extrădării.

La data de 05.12.2015 lucrători din cadrul Secției nr 3 Poliție rurală Satu Mare l-au identificat în trafic pe Felician F., de 34 ani, care conducea un auto marca Citroen între localitățile Micula Nouă și Berveni în timp ce avea o îmbibație alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Secția U.P.U. Satu Mare pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

- Advertisment -

Cele mai populare

Show-ul alegerilor americane continuă

Într-o conferință de presă de joi, echipa juridică a președintelui Donald Trump, condusă de Rudy Giuliani, a declarat că Trump a câștigat...

UTA Arad învinge campioana chiar la ea acasă

CFR Cluj, campioana în curs a României, a pierdut duminică seara pe teren propriu cu scorul de 1...

Ca de atâtea ori în istorie, liberalii vin să facă ordine!

Interviu cu Beniamin Kira, candidat PNL la Camera Deputaților Cunoscutul om de afaceri sătmărean, Beniamin Kira, este unul din...

Trag linie și scad…

          Niciodată nu am iubit bilanțurile, mai ales cele existențiale. Ce ai făcut, ce nu, unde ai greșit, sau unde ți-ai rupt...

Comentarii recente