Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia satu mare

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Odoreu, împreună cu vânătorii din cadrul Fondului de vânătoare 8 Botiz, au efectuat o acțiune pe linia braconajului cinegetic pe raza comunei Odoreu. Cu această ocazie a fost prins B. Ionel de 28 ani, din Odoreu, care efectua activități de vânătoare cu 3 câini rasa Ogar proprietate personală, pe fondul de vânătoare mai sus menționat, fără a avea autorizație în acest sens.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic, faptă prevăzută și pedepsită de art.42 alin.1 lit.d din Legea nr.407/2006 modif. prin Legea nr.149/2015.

În data de 06.12.2015, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Vinului l-au depistat în trafic, pe raza localității, pe S. Sorin, de 17 ani, din localitatea Sîi, în timp ce conducea mopedul marca Piaggio, fără a poseda permis de conducere de nicio categorie și fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,Conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”.

Ieri, 06 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Sectiei 4 Beltiug au fost sesizati prin SNUAU 112, de către o minoră în vârstă de 14 ani, din Viile Satu Mare, despre faptul că, concubinul mamei sale G. David de 40 ani, a agresat-o fizic pe mama sa L., Rozalia, care se afla la locuința acestuia. Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit faptul că, bărbatul de 40 ani, pe fondul geloziei si a consumui de alcool, și-a lovit concubina cu pumnul în zona feței, provocandu-i mai multe leziuni. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Satu Mare pentru ingrijiri medicale.
În cauză a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de de violență în familie, fapta prev. si ped. de art. 199 alin. 1 din Cod Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pe numele lui H. Viola, de 29 ani, din Ambud.
Ieri, în jurul orei 14,40, H. Viola, de 29 ani, din Ambud, a pătruns într-o locuință din Satu Mare, profitând de faptul că ușa de acces a fost lăsată nesupravegheată a sustras dintr-un portmoneu din locuința părții vătămate suma de 140 lei și 5 bonuri de masă, cauzându-i un prejudiciu total de 180 lei, prejudiciu ce a fost recuperat integral și restituit părții vătămate.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării regimului legal de viteză maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă și pentru categoria din care face parte vehiculul condus au fost aplicate 81 sancțiuni contravenționale în valoare de 7.907 lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat 25 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.600 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente