Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia satu mare

Bănuiți de tâlhărie, prinși de polițiști
La data de 12 ianuarie a.c., orele 18.40, polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Mădăras, județul Satu Mare, despre faptul că, în jurul orelor 17.30, în timp ce se afla în municipiul Satu Mare ar fi fost deposedat prin violență, de către mai multe persoane, de suma de 4000 euro.
Polițiștii de investigații criminale au intrat imediat în alertă, și au desfășurat activități specifice, pentru identificare și prinderea persoanelor.
Munca lor a dat roade, iar la scurt timp oamenii legii au reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, Sandor B., Francisc B. și Viola V, din municipiul Satu Mare.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit, că ieri după-amiază cei trei , în urma unei discuții pealabile telefonice s-au întâlnit cu partea vătămată, iar prin violență l-au deposedat pe acesta de 20 cartușe țigări, de proveniență ucraineană.
Prejudiciul creat fiind de 2400 lei, acesta a fost recuperat, țigările fiind ridicate în vederea confiscării.
Cei trei sătmăreni au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.
Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea cu exactitate a întregii activități infracționale a persoanelor implicate.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Infracțiuni de furt

În cursul zilei de ieri, polițiștii au reușit identificare unui autoturism care fusese reclamat furat.
Astfel, o sătmăreancă, în vârstă de 43 de ani, a sesizat polițiștilor în cursul zilei de luni, faptul că, i-ar fi fost sustras autoturismul marca Dacia.
Polițiștii au demarat imediat activitățile specifice pentru identificarea persoanelor bpnuite de comiterea faptei, iar în cursul zilei de ieri, autoturismul a fost depistat pe raza localității Ardud, județul Satu Mare.
Oamenii legii au continuat verificările, pentru a identifica persoanele bănuite de comiterea faptei, reușind la scurt timp și identificarea acestora.
Imre G., de 30 de ani și un minor în vârstă de 17 ani, ar fi sustras luni noaptea, autoturismul marca Dacia, care era parcat, pe strada Prahova, din municipiul Satu Mare.
Prejudiciul creat fiind de aproximativ 5000 lei, acesta a fost recuperat, urmând a fi predat păgubitei.
În această situație se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Persoanele bănuite de comiterea faptei sunt cercetate în stare de libertate.
Ieri dimineață, polițiștii din Crucișor, au fost sesizați de către un bărbat din localitatea Iegheriște, județul Satu Mare, despre faptul că, i-a fost sustras material lemnos, de pe un teren pe care îl deține.
Polițiștii au demarat imediat activitățile pentru identificare și depistarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, astfel că, a fost identificat Călin H., care ar fi tăiat și ar fi sustras un număr de 6 fire material lemnos, esență carpen, de pe proprietatea reclamantului.
Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a prejudiciului.
La data de 12 ianuarie 2016, polițiștii de investigații criminale sătmăreni au identificat un craiovean, în vârstă de 36 de ani, care este bănuit de comiterea unui furt din locuință.

În urma investigațiilor efectuate oamenii legii au stabilit că în cursul lunii , noiembrie 2015, Sorin N., aflându-se în locuința unei persoane pe care o cunoștea, locuință situată pe raza municipiului Satu Mare, ar fi sustras un telefon mobil și suma de 350 lei.
Prejudiciul a fost recuperat în proproție de 50%, urmând să fie restituit părții păgubite.
În cursul zilei de marți, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de investigații criminale sătmăreni au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, care la data de 11 ianuarie a.c, în timp ce se afla în incinta unei instituții, din municipiul Satu Mare, ar fi sustras din poșeta, care aparținea unei femei, în vârstă de 32 de ani, un portmoneu, care conținea suma de 350 lei și documente personale.
În situațiile menționate anterior se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Persoane agresate la Ciuperceni și Ambud

Marți, în jurul orelor 20.30, polițiștii din cadrul Secției Livada, au fost solicitați să intervină, pe raza localității Ciuperceni, județul Satu Mare unde, o persoană ar fi fost agresată.
Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului și au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, între trei persoane de sex masculin a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia Gabor C. și Norbert P. i-ar fi aplicat lovituri cu pumnii și picioarele la nivelul corpului, lui Ioan T.
În acest caz nu a fost necesară intervenția personalului medical.
La data de 12 ianuarie, orele 21.30, polițiștii din cadrul Secției Valea Vinului, au fost sesizați despre faptul că, pe raza localității Ambud, județul Satu Mare, o persoană ar fi fost agresată.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi, Valentin B., de 30 de ani, i-ar fi aplicat

unui tânăr, în vârstă de 27 de ani, o lovitură cu un obiect contondent, la nivelul capului.
Victima s-a deplasat la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lucruri inedite pe care nu le știai despre cafea

Pentru multe persoane, consumul de cafea este un adevărat ritual zilnic. Românii nu sunt printre marii consumatori de cafea la nivel european...

Joe Biden a schimbat din prima zi deciziile lui Trump

În primele ore după ce a devenit președinte al Statelor Unite, Joe Biden a semnat 17 decrete prezidențiale. Primul a făcut obligatorii purtarea măștii și...

Bucuresti relaxează restricţiile

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunțat miercuri că, dacă rata cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori se va menține sub 3...

Facultatea şi viaţa studentului în 2021

Odată cu începerea semestrului al doilea, majoritatea școlilor se vor redeschide, în timp ce revenirea studenților la cursuri în format fizic este...

Comentarii recente