Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia satu mare

O tânăra și trei minori –principalii suspecți ai unor furturi din locuințe
La data de 22.01.2016, polițiști din cadrul Sectiei 1 Poliție rurală Valea Vinului au identificat principalii suspecți ai unor furturi din locuințe comise, în cursul lunilor decembrie – ianuarie, pe raza comunei Păulești.
Andrea S, de 25 ani, și trei minori cu vârsta între 10 și 17 ani , sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, întrucât au sustras bunuri alimentare și nealimentare din trei locuințe ale unor persoane care domiciliază în mun. Satu Mare.

Carei/Altercația între doi tineri la un bar
Unul dintre tineri a suferit o leziune în zona gâtului și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
La data de 23.01.2016,în jurul orei 02,00 într-un local din mun. Carei a intervenit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, între Horea S și Jozsef V, ocazie cu care acesta din urmă l-a tăiat cu un ciob de sticlă, în zona gâtului și pe mâini, pe Horea S.
Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale și a fost examinat medico- legal, stabilindu-se că leziunile suferite nu i-au pus viața în pericol, dar necesită pentru vindecare 14 zile de îngrijiri medicale.
Cazul a fost sesizat polițiștilor prin SNUAU 112 la ora 02.15, de către persoana care a intervenit în altercația dintre tineri. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Orașu Nou /Conflict între doi bărbați din comună pe fondul unor discuții contradictorii
La data de 23.01.2016 in jurul orelor 12, oo, într-o colibă amplasată in extravilanul localității Prilog a avut loc o altercație, pe fondul consumului de alcool si a unor discuții contradictorii, între Iosif K., de 48 ani și Gheorghe A., de 48 ani . In urma acesteia Iosif K., i-a aplicat celuilalt bărbat lovituri cu un topor în zona capului si a membrelor superioare.
Cazul a fost sesizat prin SNUAU 112 abia în jurul orei 21,00 de către un localnic din Prilog, care l-a întâlnit pe Gheorghe A., de 48 ani la pălincia din localitate . Victima a fost transportată la Urgenta Spitalului Negrești Oaș și ulterior a fost transferată la Spitalul Județean Satu Mare.
Iosif K., a fost reținut, pe o perioada de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș cu propunere de arestare preventiva.

- Advertisment -

Cele mai populare

Țara minunilor naturale în orice sezon

Știm că cel mai probabil nu-ți stă mintea la vacanțe tocmai acum, dar pandemia se va sfârși la un moment dat și...

Conștiința, gândul lui Dumnezeu din om

În conștiință, omenescul se întâlnește cu dumnezeiescul. Ea e și a lui Dumnezeu și a omului. Prin ea, omul se află în...

Fructe cu conținut scăzut de carbohidrați

Fructele conțin carbohidrați sănătoși, dar, dacă vrei să slăbești, e bine să fii atent ce fel de fructe alegi. Iată care dintre...

Municipiul Satu Mare, în scenariul roșu!

Municipiul Satu Mare este în scenariul roșu, după ce s-a depășit trei cazuri la mia de locuitori. Barurile și restaurantele se vor...

Comentarii recente