29.8 C
New York City
vineri, iulie 1, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MarePoliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia

Ca urmare a activităților specifice desfășurate, polițiștii sătmăreni au reușit în cursul zilei de ieri, identificarea presupușilor autori la nu mai puțin de trei infracțiuni de furt, rămase inițial cu autori necunoscuți.

Astfel, o femeie de 64 de ani din Satu Mare, a sesizat poliția despre faptul că în data de 13.06.2016, în timp ce se afla la imobilul pe care îl deține în localitatea Blaja, persoane necunoscute i-au sustras o anumită sumă de bani.
În urma verificărilor efectuate, Polițiștii Orașului Tășnad au identificat persoana bănuită în comiterea faptei ca fiind T.B. de 44 de ani din Blaja, care, profitând de faptul că proprietara se afla undeva în curte, a pătruns în locuință, de unde ar fi sustras un portmoneu ce conținea 700 lei.
Prejudiciul a fost recuperat integral iar cercetările continuă cu cel în cauză în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Și polițiștii de investigații criminale din Carei au identificat principalul bănuit în comiterea unui furt din auto. În fapt, s-a stabilit că C.F. de 18 ani din Carei, profitând de geamul lăsat deschis al unei autoutilitare parcate pe strada Mihai Viteazu din localitate, ar fi sustras o borsetă ce conținea acte și bani.
Prejudiciul cauzat nu a fost recuperat până în prezent, cel în cauză fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


În data de 16.06.2016, la sediul Poliției municipiului Satu Mare s-a prezentat un bărbat domiciliat pe strada Ostrovului din Satu Mare, care a reclamat faptul că în perioada 01-11.06.2016, persoane necunoscute i-au sustras din locuință un portmoneu ce conținea o sumă mare de bani.
Polițiștii judiciariști din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, au reușit în cursul zilei de ieri identificarea bănuiților în comiterea furtului, ca fiind A.K. de 23 de ani din localitatea Tireac și V.H. de 22 de ani din Necopoi.
În sarcina celor doi s-a reținut faptul că într-una din primele zile ale lunii iunie, au pătruns prin balcon în interiorul apartamentului părții vătămate, profitând de un geam lăsat deschis, și din interior ar fi sustras un portmoneu ce conținea suma de 21.000 lei și 620 euro.
Investigațiile continuă în vederea stabilirii întregii stări infracționale cu cei doi tineri în stare de libertate.


Lovire și alte violențe

În data de 17.06.2016, la ora 00:00, polițiștii Secției Rurale Valea Vinului au fost sesizați prin apel SNUAU 112 de către un tânăr de 26 de ani din Baia Sprie, jud. Maramureș, despre faptul că în timp ce se afla în centrul localității Pomi, jud. Satu Mare, a fost agresat fizic de către trei bărbați, pe fondul unor divergențe avute anterior cu aceștia la un bar din localitate
Patrula mixtă care a intervenit la fața locului, formată dintr-un polițist și un jandarm, au identificat potențialii agresori ca fiind M.V 41 ani, din Baia Mare, G.B. de 25 ani și A.B. de 31 de ani ambii din comuna Pomi.
Întrucât victima a acuzat dureri în zona capului, a fost transportată cu ambulanța la UPU Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă în urma investigațiilor medicale s-a stabilit că nu este necesară internarea.
Agresorii sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente