marți, decembrie 5, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MarePoliția ne informează !

Poliția ne informează !

Neacordarea priorității de trecere pietonilor, a fost cauza unui eveniment rutier petrecut ieri în municipiul Satu Mare.

În data de 13.02.2017, în jurul orei 08:45, un conducător auto de 39 de ani din Satu Mare, conducând autoturismul proprietate privată în Piața Romană din municipiu și ajuns în apropiere de intersecția cu strada Mircea cel Bătrân, pe fondul neacordării priorității de trecere pietonilor, a accidentat ușor un bărbat de 36 de ani, care, în calitate de pieton, se afla angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, cercetările urmând să continue pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Prins în trafic la volanul unui autoturism, deși nu deținea permis de conducere

Polițiștii orașului Ardud au identificat ieri, 13.02.a.c. un tânăr de 25 de ani din localitate, circulând cu autoturismul pe strada Ardudul Mic din Ardud. La controlul efectuat, s-a stabilit că cel de la volan nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, motiv pentru care în prezent acesta este cercetat penal pentru conducere fără permis.

Pentru neregulile depistate cu ocazia controalelor efectuate în trafic pe parcursul zilei de 13.02.2017, polițiștii sătmăreni au aplicat 92 sancțiuni contravenționale, în valoare de 14 400 lei.
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 2 permise de conducere și au ridicat, pentru lipsă ITP, 2 certificate de înmatriculare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente