joi, mai 30, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MarePoliția ne informează !

Poliția ne informează !

Ca urmare a activităților desfășurate de polițiștii sătmăreni, bărbatul de 33 de ani din Satu Mare, bănuit de distrugerea, cu autoturismul, a mobilierului unei terase și tulburarea ordinii și liniștii publice se află în prezent în custodia poliției pentru audieri și pentru continuarea procedurilor de urmărire penală.

Sesizarea despre producerea evenimentului a fost făcută în seara zilei de 10.06.2017, în jurul orei 19.50, prin apel 112. La fața locului, polițiștii judiciariști au constatat că mobilierul unei terase din Centrul Nou al municipiului a fost distrus de manevrele agresive efectuate cu autoturismul de către conducătorul auto, care, după incident, a plecat într-o direcție necunoscută, fără ca vreo persoană să fie rănită.
Imediat după eveniment, autoturismul a fost dat în consemn patrulelor de ordine și siguranță publică și celor de poliție rutieră aflate în teren, astfel că în prezent, cel care se afla la volanul autoturismului se află în custodia polițiștilor sătmăreni. Pe lângă infracțiunile de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, bărbatul de 33 de ani din Satu Mare, va fi cercetat și pentru conducere fără permis, întrucât verificările ulterioare au stabilit că acesta avea dreptul de a conduce vehicule suspendat din luna ianuarie a acestui an, tot pentru infracțiuni comise la regimul siguranței rutiere.
Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a produs evenimentul.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente