joi, aprilie 18, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MarePolițiștii Locali vor intensifica patrulările noaptea

Polițiștii Locali vor intensifica patrulările noaptea

Polițiștii locali din Satu Mare și-au intensificat patrulările pe timp de noapte pentru a preveni și depista comiterea de infracțiuni.
Astfel, în timpul acțiunilor desfășurate în noaptea de 7/8 iulie, o patrulă a Poliției Locale Satu Mare a observat pe str. Brașov două persoane suspecte, care la apariția polițiștilor au abandonat o cutie și o plasă în care aveau bunuri furate. Cei doi bărbați au luat-o apoi la fugă peste dig, pe malul Someșului.
În bagajele abandonate de hoți erau două rotopecurtoare marca Hilti și o autofiletantă Akymiartrop. Bunurile au fost predate Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, pentru continuarea cercetărilor.
Vă informăm faptul că în această perioadă polițiștii locali sunt angrenați în mai multe acțiuni privind asigurarea ordinii și siguranței publice, prevenirea și combaterea încălcării normelor legale privind curățenia municipiului, sancționarea actelor de comerț ilicit stradal, de combatere a cerșetoriei, gestionarea situației persoanelor fără adăpost, protecția mediului înconjurător, a parcării ilegale a autovehiculelor, acțiuni prevăzute în cadrul “Planului pentru Ordine și Siguranță Publică” a municipiului Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente