Acasă Locale Polițiștii verifică centrele de colectare a fierului vechi

Polițiștii verifică centrele de colectare a fierului vechi

centru-fier-vechiPolițiștii Serviciului de Investigații Criminale, ai Serviciului de Investigare a Fraudelor și ai Biroului Județean de Poliție Transporturi, în colaborare cu specialiști ai Gărzii Financiare, au efectuat controale la mai multe centre care colectează deșeuri industriale reciclabile.

Acțiunile au vizat identificarea societăților comerciale cu profil de colectare a materialelor feroase și neferoase, care nu respectă legislația în domeniu și luarea măsurilor legale ce se impun. S-a urmărit de asemenea, depistarea acelor centre care achiziționează echipamente de cale ferată în mod ilegal.

Au fost efectuate verificări la 14 centre de colectare a materialelor feroase și neferoase și au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 3.000 lei.

În cadrul acestor acțiuni a fost identificat un localnic de 53 din Apa, având asupra sa mai multe elemente din componența sistemelor de prindere a căii ferate. Bărbatul surprins de polițiști a invocat că a găsit aceste bunuri în apropierea șinelor de cale ferată din localitate, și, crezând că sunt doar piese de rezervă, le-a luat pentru a le preda la fier vechi.

Pe numele lui Calaman M. au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracțiunii de însușire a bunului găsit.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente