Acasă Locale Polițiștii verifică centrele de colectare a fierului vechi

Polițiștii verifică centrele de colectare a fierului vechi

centru-fier-vechiPolițiștii Serviciului de Investigații Criminale, ai Serviciului de Investigare a Fraudelor și ai Biroului Județean de Poliție Transporturi, în colaborare cu specialiști ai Gărzii Financiare, au efectuat controale la mai multe centre care colectează deșeuri industriale reciclabile.

Acțiunile au vizat identificarea societăților comerciale cu profil de colectare a materialelor feroase și neferoase, care nu respectă legislația în domeniu și luarea măsurilor legale ce se impun. S-a urmărit de asemenea, depistarea acelor centre care achiziționează echipamente de cale ferată în mod ilegal.

Au fost efectuate verificări la 14 centre de colectare a materialelor feroase și neferoase și au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 3.000 lei.

În cadrul acestor acțiuni a fost identificat un localnic de 53 din Apa, având asupra sa mai multe elemente din componența sistemelor de prindere a căii ferate. Bărbatul surprins de polițiști a invocat că a găsit aceste bunuri în apropierea șinelor de cale ferată din localitate, și, crezând că sunt doar piese de rezervă, le-a luat pentru a le preda la fier vechi.

Pe numele lui Calaman M. au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracțiunii de însușire a bunului găsit.

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente