Acasă Locale Stiri Satu Mare Pompierii au trei colege noi

Pompierii au trei colege noi

Începutul și sfârșitul de carieră militară au fost luni, 28 ianuarie cuvintele de ordine la festivitatea organizată la sediul ISU „Somes” Satu Mare.

„Adina Mut, Renata Silaghi și Bianca Timiș, noile noastre colege au fost prezentate astăzi întregului colectiv. Inspectorul șef le-a felicitat pentru rezultatele foarte bune obținute la concursul pentru ocuparea funcțiilor, urându-le totodată mult succes, putere de muncă și o adaptare cât mai ușoară la rigorile activității militare.

Pe de altă parte, am participat cu toții și la momentul despărțirii de doi colegi. După 27 de ani de când au îmbrățișat nobila meserie de pompier, plt. adjutant șef Ioan Șipoș și plt. adjutant Adrian Trifu au trecut în rezervă. Doar cuvinte de laudă și mulțumiri le-au fost adresate astăzi, atât din partea inspectorului șef, col. Nicolae DIMA, cât și din partea colegilor”, este mesajul pompierilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente