Acasă Locale Stiri Satu Mare Pompierii au trei colege noi

Pompierii au trei colege noi

Începutul și sfârșitul de carieră militară au fost luni, 28 ianuarie cuvintele de ordine la festivitatea organizată la sediul ISU „Somes” Satu Mare.

„Adina Mut, Renata Silaghi și Bianca Timiș, noile noastre colege au fost prezentate astăzi întregului colectiv. Inspectorul șef le-a felicitat pentru rezultatele foarte bune obținute la concursul pentru ocuparea funcțiilor, urându-le totodată mult succes, putere de muncă și o adaptare cât mai ușoară la rigorile activității militare.

Pe de altă parte, am participat cu toții și la momentul despărțirii de doi colegi. După 27 de ani de când au îmbrățișat nobila meserie de pompier, plt. adjutant șef Ioan Șipoș și plt. adjutant Adrian Trifu au trecut în rezervă. Doar cuvinte de laudă și mulțumiri le-au fost adresate astăzi, atât din partea inspectorului șef, col. Nicolae DIMA, cât și din partea colegilor”, este mesajul pompierilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente