Acasă Locale Stiri Satu Mare Pompierul care a salvat fetița de 16 ani de la înec felicitat...

Pompierul care a salvat fetița de 16 ani de la înec felicitat de prefect

DSCF9329

Pompierul din Satu Mare care a salvat vineri (27 februarie) după-amaiză o adolescentă de la înec, plutonierul major Mihai Nicolae Ștef, a fost azi, 2 martie, felicitat de către prefectul Eugeniu Avram. În semn de prețuire pentru fapta sa, reprezentantul Guvernului în teritoriu i-a înmânat pompierului erou o diplomă de excelență.

Vă reamintim că vineri după-amiază, Mihai Nicolae Ștef a salvat din apele Someșului o fată de 16 ani din Drăgușeni care s-a aruncat în gol de pe Podul Golescu. Pompierul ajutat de un pescar, a reușit să scoată tânăra din apă, i-a acordat primul ajutor, după care victima a fost predată echipajului de pe ambulanță. În prezen, adolescenta este în afara oricărui pericol.

Mihai Nicolae Ștef este angajat al ISU „Someș” Satu Mare din 2006 și este șofer pe autospecialele de intervenție.

Șeful ISU „Someș” Satu Mare, Dan Gheorghe, a declarat că pentru fapta sa, Mihai Nicolae Ștef a fost propus pentru avansare la excepțional.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente