duminică, mai 26, 2024
AcasăLocalePonta preia mandatul interimar de ministru al Transporturilor

Ponta preia mandatul interimar de ministru al Transporturilor

Victor-PontaPremierul Victor Ponta va prelua, la ora 13.00, mandatul interimar de ministru al Transporturilor, la sediul ministerului. Fostul ministru al transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat, vineri, de instanța supremă, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul „Transformatorul”.

Relu Fenechiu a fost condamnat, vineri, de instanța supremă, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul „Transformatorul”, iar fratele acestuia, Lucian, a primit o pedeapsă tot de cinci ani de închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă.

Președintele Traian Băsescu a semnat, vineri, decretul de revocare din funcția de ministru al Transporturilor a lui Relu Fenechiu, la propunerea premierului Victor Ponta, precum și numirea șefului Guvernului ca interimar la Transporturi.

Constituția prevede că, în caz de remaniere guvernamentală sau de vacanță a postului, președintele revocă și numește, la propunerea primului-ministru, pe unii membri ai Guvernului.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că la începutul săptămânii viitoare va avea loc ședința conducerii PNL care va decide numele viitorului ministru al Transporturilor, iar Ovidiu Silaghi este una dintre variantele luate în calcul pentru acest portofoliu.
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente