Acasă Locale Ponta preia mandatul interimar de ministru al Transporturilor

Ponta preia mandatul interimar de ministru al Transporturilor

Victor-PontaPremierul Victor Ponta va prelua, la ora 13.00, mandatul interimar de ministru al Transporturilor, la sediul ministerului. Fostul ministru al transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat, vineri, de instanța supremă, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul „Transformatorul”.

Relu Fenechiu a fost condamnat, vineri, de instanța supremă, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul „Transformatorul”, iar fratele acestuia, Lucian, a primit o pedeapsă tot de cinci ani de închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă.

Președintele Traian Băsescu a semnat, vineri, decretul de revocare din funcția de ministru al Transporturilor a lui Relu Fenechiu, la propunerea premierului Victor Ponta, precum și numirea șefului Guvernului ca interimar la Transporturi.

Constituția prevede că, în caz de remaniere guvernamentală sau de vacanță a postului, președintele revocă și numește, la propunerea primului-ministru, pe unii membri ai Guvernului.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că la începutul săptămânii viitoare va avea loc ședința conducerii PNL care va decide numele viitorului ministru al Transporturilor, iar Ovidiu Silaghi este una dintre variantele luate în calcul pentru acest portofoliu.
- Advertisment -

Cele mai populare

Germania aprobă ca alternativă la vaccin, tratamentul administrat lui Donald Trump

Germania va deveni prima ţară din Uniunea Europeană care va folosi acelaşi tratament experimental anti-COVID administrat fostului preşedinte american Donald Trump, a...

„Nouă, creștinilor, nu Covid-19 ne-a schimbat viața, ci întâlnirea cu Hristos”

Da, suntem martorii unei molime care stăpânește pământul și care ne însingurează dar, lăsându-ne copleșiți de gravitatea acestei întâmplări, pare că am...

Usturoiul chinezesc, albit cu clor și plin de pesticide

Usturoiul chinezesc nu este nici pe departe un aliment sănătos. Află ce toxine conţine şi cum îl poţi depista în supermarket!

Israelul interzice traficul aerian internaţional de pasageri, începând de luni seara

Israelul va interzice traficul aerian internaţional de pasageri, începând de luni seara, timp de o săptămână, în încercarea de a opri răspândirea...

Comentarii recente